Foto: Mango

LTV7 izklaidējošā raidījuma SeMS vadītāja Ketijai Dombrovskai (attēlā) izveidojušās jaunas attiecība ar kolēģi - TV operatoru Jāni Šēnbergu.

Runājot par jaunajām attiecībām, Dombrovksa sarunā ar izklaides portālu Mango stāsta, ka jaunais draugs Jānis Šēnbergs ir labākais TV operators.

"Viņš ir jaunais talants. Daudz laika pavadām kopā tieši saistībā ar darbu. Jānis vienmēr 100% izprot, kā es gribu uzfilmēt materiālu un ko man vajag dabūt gatavu. Prieks sastrādāties. Mēs esam labi draugi un Jānis ir brīnišķīgs cilvēks. Mums ir vienāda dzīves uztvere un abiem patīk pajokot un pasmieties pašiem par sevi," atklāj Dombrovska.

Vaicājot, vai Ketijas mīlestība radusies tieši rudenī, kad ārā ir auksts un lietains un vajadzīgs kāds, kas sasilds sirdi, SeMS vadītāja stāsta: "Domāju, ka ne tikai rudenī, bet jebkurā gadalaikā ir nepieciešama mīlestība. Mīlestība jau nu vismazāk ir atkarīga no gadalaika. Esmu novērojusi, ka pēdējā laikā cilvēki ir palikuši auksti, baidās no emocijām, sajūtam un laikam arī no mīlestības. Žēl, ka tā. Bet, ja godīgi, man patīk rudens, jo ārā ir tik krāsaini, un gan parādīsies arī saulīte. Ir tik jauki vakaros iededzināt kādu sveci, iedzert kakao un noskatīties kādu foršu filmu. Tas pieder rudenim, kā arī pārdomas. Galvenais, lai tik ātri ziema neatnāk."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!