Foto: AFI
Agrāk populārā dziedātāja Ladybird jeb Tatjana Šihmuratova (attēlā) pagājušajā gadā pameta Latviju un tagad uzturas Lielbritānijā, kur uz ielas izdalot "flaierus" un kādā naktsklubā strādājot par go-go dejotāju.

Kā raksta žurnāls Vakara ziņas, vēl pagājušā gada nogalē dziedātāja strādājusi kādā picērijā, taču tagad viņa esot izvēlējusies karjeru pavisam citā jomā. Dziedātājas draugi, kuri meiteni sauc nevis par Tatjanu, bet par Daci, šo informāciju ne apstiprina, ne arī noliedz.

Pirms kāda laika Ladybird kopā ar bijušo "fabrikanti" Fidji jeb Katrīnu Teni aicināja piedalīties latviešu organizētā izklaides pasākumā, kas pulcē Anglijā dzīvojošos tautiešus, tomēr šis projekts palicis vien idejas līmenī.

"Nākotnē varētu organizēt pasākumus, kuros piedalītos radošie latvieši, kas dzīvo un studē Anglijā, kā arī plānojam aicināt viesus no Latvijas," savulaik sarunā ar izklaides portālu Mango par nākotnes plāniem stāstīja Fidji.

Savukārt Ladybird menedžeris Agris Semēvics šī gada martā intervijā ar Mango skumji secināja: "Reāli pagājušogad, ja nemaldos, Ladybird bija četri koncerti. Tas arī bija iemesls, kāpēc viņa aizbrauca projām. Viņa šobrīd dzīvo Londonā, darbojas ne izklaides sfērā."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!