Foto: F64

Skandalozais pašmāju žurnālists Jānis Domburs (attēlā) trešdien, 16. decembrī, Latvijas televīzijā demonstrētajā raidījumā Kas notiek Latvijā? kārtējo reizi demonstrēja savu izsmējīgo attieksmi pret pašmāju politiķiem un tiešajā ēterā izmēdīja Latvijas ārlietu ministra Māra Riekstiņa teikto.

Trešdienas vakarā Dombura vadītajā raidījumā notika kaismīgas debates par Latvijas jauno vienošanos ar Starptautisko Valūtas fondu un Eiropas komisiju, un žurnālists uzklausīja vairāku Latvijas politiķu viedokļus par to, kādas ir aizdevēju prasības un iespējamie nākotnes scenāriji un alternatīvas.

Raidījuma otrajā pusē Domburs, uzklausot Tautas partijas pārstāvja Riekstiņa viedokli par strukturālajām reformām, kādā brīdī aizrāvās un savu attieksmi pret politiķa runāto demonstrēja, izmēdot Riekstiņa teikto, kas gan, šķiet, nevienu studijas viesi nesamulsināja un debates ritēja savu gaitu.

Mango piedāvā noskatīties fragmentu no 16. decembra Kas notiek Latvijā? raidījuma, kurā Domburs mēdoties izsmej Latvijas ārlietu ministru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!