Foto: F64

Jaunais latviešu aktieris Rihards Lepers (attēlā) jaunā gada pirmajās dienās darbā Teātra observatorijā atgriezies ar pilnu sparu, jo svētku brīvdienās viņš nav aizrāvies ar pārmērīgu ēšanu, bet kopā ar ģimeni baudījis aktīvu atpūtu.

"Domāju, ka gads ir tīri labi sācies, un labi, ka baltais sniegs atgādina par ziemu," sarunā ar izklaides portālu Mango atzīst jaunais aktieris un visiem portāla lasītājiem jaunajā gadā novēl tīģera izturību.

Gadumijas brīvdienās Lepers nav aizrāvies ar pārmērīgu ēšanu, tāpēc liekā svara problēmas viņu pēcsvētku laikā nesatrauc. Aktieris smejas, ka viņam ir kāda sen zināma diēta – siers ar vīnu, un skaidro, ka nekad nav sevi mocījis ar drakoniskām diētām, bet, lai parūpētos par savu vizuālo tēlu, aktieris priekšroku dod dažādām sportiskajām aktivitātēm.

Brīvdienās aktieris pabijis dzimtajā Talsu rajonā un kopā ar ģimeni izbaudījis ziemas priekus Zviedru cepures slēpošanas trasē. Tiesa gan, aktieris slēpošanas vietā labprātāk izvēlas snovbordu.

"Nu jau būs sestā sezona," stāsta Lepers un piebilst, ka snovošana viņam ir tikai un vienīgi hobija līmenī. "Tā ir laba izklaide un sportiskā aktivitāte. Visiem, kas uztraucas par lieko svaru, tagad ir īstais laiks, lai dotos uz kalnu pasportot. Šobrīd sportiskās aktivitātes svaigā gaisā, kad vaigi kļūst sārti, ir labākas par sporta zāles apmeklēšanu," iesaka pievilcīgais aktieris.

Lai parūpētos par savu labsajūtu un saglabātu veselīgu ādas krāsu, Lepers šad tad apmeklē arī solāriju, lai gan ar pārmērīgu mākslīgās saules baudīšanu viņš neaizraujas.

"Ir veikti pētījumi, kas liecina, ka solārijs lielās devās var izraisīt vēzi," zina teikt aktieris un piebilst, ka tieši šī iemesla dēļ viņš izmanto visas iespējas sauļoties vasarā, kad saules enerģiju var uzkrāt visai ziemai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!