Foto: Mango

Populārais pašmāju dziedātājs Lauris Reiniks (attēlā) sociālajā Twitter tīklā trešdienas vakarā publiski paudis sašutumu par kādu cilvēku, kurš mūziķi vajā, apvainojot viņu kādas meitenītes nāvē un draudot nosist.

"Īsti jau negribas šo situāciju daudz komentēt. Es par šo cilvēku neko nezinu, bet man radies iespaids, ka tas ir kāds slims jaunietis, kurš katru dienu raksta ko citu," sarunā ar izklaides portālu Mango skaidro Reinika menedžeris Gatis Kidals.

Pirms Ziemassvētkiem, kad saņemtas pirmās ziņas, jaunietis uzdevies par meiteni, kura ļoti vēlas satikt Reiniku, bet, kad dziedātāja menedžeris pieklājīgi atbildējis, ka tas nav iespējams, anonīmais vajātājs sācis izdomāt citas, daudz skarbākas pasaciņas.

Jaunietis rakstījis, ka kāda attālas radinieces meita smagi slima guļ slimnīcā un pirms nāves vēlas satikt Reiniku. Kad mūziķa menedžeris lūdzis, lai ar viņu sazinās kāds it kā slimās meitenītes pieaugušais radinieks, lai vienotos par Reinika ierašanos pie bērna, noslēpumainais pielūdzējs no atbildes izvairījies, bet kādu dienu Kidals mobilajā telefonā saņēmis ielūgumu uz meitenītes bērēm, kura esot nomirusi, tā arī neieraugot Reiniku.

"Kad es uz šo ziņu nereaģēju, viņš man zvanīja un jautāja, kāpēc neatbildu, un atkal aicināja pie mirstošās meitenes, kura nemaz neesot nomirusi. Viņš ir sapinies pats savos izdomājumos, jo, piemēram, šodien viņš jau ir narkomāns, kuram mamma neļaujot klausīties Reinika mūziku," stāsta dziedātāja menedžeris un atzīst, ka, lai gan ārzemju zvaigznes bieži ciešot no šādiem vajātājiem, viņa praksē kā Reinika pārstāvim šis esot pirmais gadījums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!