Foto: F64
Populārā Krievijas estrādes dziedātāja Alla Pugačova (attēlā), kura aizvadītā gada pavasarī atzīmēja 60. jubileju, savas veiksmīgās muzikālās karjeras laikā tikusi pie visnotaļ pamatīgas bagātības, un beidzot tapis zināms, kam dziedātāja nolēmusi to novēlēt pēc savas nāves, ziņo Krievijas mediji.

Pugačova aizvadītajā nedēļā beidzot oficiāli noformējusi savu testamentu, un daudziem par pārsteigumu tajā nav minēts viņas jaunākais mazdēls, 11  gadus vecais Deniss Baisarovs.

Pugačovas un viņas meitas konflikts ar Denisa tēvu, biznesmeni Ruslanu Baisarovu par zēna aizbildniecību tika plaši atspoguļots presē, un saskaņā ar Čečenijas galvaspilsētas Groznijas tiesas lēmumu zēns lielāko daļu laika pavada kopā ar tēvu.

Ar savu māti zēns tiekas ļoti reti, bet Alla Pugačova neslēpj, ka viņu aizskāris puisēna lēmums dzīvot pie tēva, par ko Deniss informēja kāda preses konferencē. Pēc šī mazdēla publiskā paziņojuma dziedātāja kāda televīzijas raidījuma tiešajā ēterā zēnu nosaukusi par nodevēju, un arī testamentā viņa vārdu nav iekļāvusi.

Denisa tēvs Ruslans jau ir informēts par dziedātājas lēmumu mantojuma sakarā, bet no komentāriem par to atteicies. Pugačovas ģimenes draugi atklājuši, ka dziedātāja savu mazdēlu pēdējo piecu mēnešu laikā ne reizi nav vēlējusies redzēt, jo nespēj piedod zēnam viņa nodevību.

Pugačovas testamentā iekļauti divi cilvēki, un kā galveno sava īpašuma mantinieci dziedātāja norādījusi savu vienīgo meitu Kristīnu Orbakaiti. Viņai māte novēlējusi visus savus nekustamos īpašumus, autoparku, naudas uzkrājumus un dārglietas.

Pugačovas patieso īpašumu apmēru masu medijiem tā arī nav izdevies noskaidrot, bet zināms, ka viņai pieder piecistabu dzīvoklis Maskavā, Arbata rajonā, māja Maiami, vismaz piecas ekskluzīvas automašīnas, kā arī kapitāldaļas dažādos biznesa projektos un citi vērtīgi īpašumi.

Otrs dokumentā pieminētais cilvēks ir dziedātājas vecākais mazdēls Ņikita Presņakovs, kuram Pugačova mantojumā nolēmusi atstāt visas autortiesības uz savām dziesmām.

Lai gan daudzi gaidīja, ka daļa no Pugačovas naudas tiks novēlēta populārajam humoristam Maksimam Galkinam, kurš jau gandrīz 10 gadus ir dziedātājas pastāvīgais pavadonis, Galkins no mīļotās sievietes naudas ir atteicies. Kā liecina žurnāla Forbes dati, Galkins pēdējā gada laikā nopelnījis aptuveni 5,7 miljonus ASV dolārus, un tāpēc nolēmis, ka var iztikt bez savas aizbildnes naudas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!