Foto: Mango

Ceturtdien Rīgā pie tirdzniecības centra Origo uzstājās dziedātāja Lolita Novikova jeb Lola (attēlā), kura savulaik popularitāti ieguva kā grupas Rebel soliste – ilgāku laiku viņa Latvijā nekoncertēja, bet nu nolēmusi atgriezties arī pašmāju mūzikas apritē.

Rīgā notikušajā koncertā Lola uzstājās kopā ar rokgrupu Hot Road, ar kuru viņa satikusies pagājušā gada festivālā Bildes, un, tieši pateicoties šim kolektīvam, viņa arī nolēmusi biežāk uzstāties Latvijā.

Pēc sava atgriešanās koncerta Rīgā Lola ir zaudējusi balsi, bet sarunā ar izklaides portālu Mango viņa smejoties stāsta, ka pēc dienas jau balss būs atpakaļ. "Lai gan centos ļoti uzmanīties un šajā karstumā nedzert aukstu ūdeni, kaut kā tā balss pazuda. Man tā pēc koncertiem gadās, bet pamata satraukumam nav," skaidro dziedātāja.

Uz skatuves Lola, kā jau tas ierasts viņas koncertos, kāpa visnotaļ drosmīgā ietērpā - īsos šortiņos un krekliņā ar lielu dekoltē, bet uz jautājumu, vai viņa nejūtas par vecu šādam skatuves tērpam, dziedātāja atsmej, ka jūtas labi.

"Man patīk tas, kā es izskatos, un arī skatītājiem tas acīmredzot patīk. Man patīk šādi ģērbties, un galu galā ārā arī ir tik ļoti karsts, ka vairāk drēbes labāk nevilkt," sirsnīgi smejas Lola un atzīst, ka ar savu izskatu un auguma formām ir ļoti apmierināta.

Pirms vairākiem gadiem daudzus pārsteidza viņas šķiršanās no vīra un ilggadēja skatuves kompanjona Igora Novikova, ar kuru kopā arī tika radīta grupa Rebel. Atklātā intervijā ar izklaides portālu Mango dziedātāja savulaik atzina, ka viņai ir svarīgi, lai dzīvē ir mīlestība, un arī tagad nekas neesot mainījies - dziedātājai ir attiecības, bet viņa, kā jau ierasts, par savu privāto dzīvi sīkāk atsacījās stāstīt.

Tā kā dziedātāja Latvijā uzturas salīdzinoši reti, arī šo vasaru viņa dzimtenē nepavadīs - jau pavisam drīz Lola dosies uz Itāliju, kur arī darbojas kādā muzikālā projektā, bet sava talanta cienītājiem viņa sola, ka rudenī noteikti uzstāsies arī Latvijā. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!