Foto: Mango

Tā kā dziedātājs Lauris Reiniks internetā izplatījis videomateriālu ar sava šīs vasaras hita Es skrienu dejas kustību pamācību, viņa ieteikumam atsaukusies arī māsa Reinika (attēlā), kura tagad cer iekarot igauņu publiku.

Izklaides portāls Mango jau ziņoja, ka Lauris Reiniks savu dziesmu Es skrienu ierakstījis ne tikai latviešu, bet arī igauņu mēlē - savu veikumu ar nosaukumu Ma Jooksen viņš nodevis Igaunijas klausītāju vērtējumam.

Lai popularizētu savu dziesmu, Lauris pat internetā bija ievietojis videomateriālu, kurā viņš piedāvā ikvienam apgūt sava hita Es skrienu deju soļus.

Tiesa gan, Reinika deju soļus jau paguvuši izsmiet vietēji jokdari, kuri ievietojuši internetā parodējošu videofilmiņu. Taču dziedātāja māsa Rūta Reinika, atsaucoties uz brāļa ieteikumu apgūt šīs vasaras populārāko deju, jau paguvusi nofilmēt arī savu performanci un to ievietot internetā.

Sociālajā tīklā draugiem.lv Rūta, izpildot brāļa ieteiktos deju soļus, atklāj, ka Laurim tos vēl nav rādījusi, jo iesākumā viņai ir plāns iekarot igauņu publiku. Turklāt videosižeta tapšanas laikā Rūta pat tērpusies drēbēs, kas ir Igaunijas karoga krāsās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!