Foto: F64

Komentējot cilvēku sašutumu par pie Latvijas Nacionālā teātra izstādīto plakātu izrādei, kurā redzams mīlnieka dibens akta laikā, Jaunā Rīgas teātra aktieris Andris Keišs (attēlā) pauž viedokli, ka kailumu izrāžu plakātos rada slinkie skatītāji, kuri arvien mazāk bauda teātra mākslu.

"Šis konkrētais plakāts man nešķiet piedauzīgs, bet principā esmu pret kailumu uz skatuves, jo tas tomēr novērš uzmanību no sižeta, savukārt laba reklāma ir sensācija. Mēs taču par šo izrādi nemaz nerunātu, ja izrādei nebūtu plakāta, kurā redzami kaili cilvēki," sarunā ar izklaides portālu Mango smaidot stāsta Keišs.

Aktieris uzskata, ka tas ir tikai reklāmas triks un norāda: "Pazīstot izrādes Čīkstošais klusums  režisoru Ģirtu Ēci, domāju, ka nekāda kailuma pašā izrādē nebūs, bet tādus plakātus patiesībā rada skatītāju slinkums.

Ja skatītāju nesapurina, tad viņš neiet uz izrādi. Jā, protams, pliks dibens uz plakāta ir provokācija, bet uz šo izrādi aizies daudz vairāk cilvēku, nekā tad, ja tās reklāmā nebūtu šo kailo cilvēku," uzskata Keišs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!