Foto: Publicitātes foto

Mūzikas producents un fotogrāfs Agris Semēvics (attēlā), kura vārds XX gadsimta deviņdesmitajos gados kļuva pazīstams līdz ar deju grupu 100. debija, pēc 12 gadus ilgas radošās pauzes nolēmis atkal pievērsties muzikālajai daiļradei.

Kā izklaides portālam Mango atklāj Semēvics, 21. februārī oficiāli tiek izziņots viņa paša, Artūra Palkeviča un producenta Ginta Stankēviča radītais radiosingls Paralēli.

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/agris_semevics_-_paraleli.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

"Šis ir pirmais mans solo darbs un pirmais muzikālais veikums pēc 100. debijas darbības pārtraukšanas pirms 12 gadiem," stāsta Semēvics.

Vēl 2008. gada nogalē mūzikas producents Semēvics sacīja, ka viņš gatavojas pamest mūzikas biznesu. Toreiz mūziķis klāstīja, ka pēdējos desmit gadus viņš nav guvis labsajūtu, darbojoties mūzikas jomā un, iespējams, fotografēšana kļūšot par viņa jauno profesionālo nodarbi.

"Apzināti neesmu gājis uz to, lai kļūtu par fotogrāfu. Tas noticis apstākļu sakritības dēļ. Esmu gandarīts, ka man izdevies atrasts jaunu radošās izpausmes veidu un radīt darbus, ko varu parakstīt ar savu vārdu," toreiz par savu aizraušanos ar fotografēšanu stāstīja Semēvics.

Galerijā: Agris Semēvics 100.debijas laikos un jaunākās Agra Semēvica fotogrāfijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!