Foto: F64
Dailes teātrim nācies mainīt trešdienas, 16. marta, repertuāru, jo viens no teātra aktieriem Harijs Spanovskis (attēlā) pēkšņi sasirdzis un nogādāts slimnīcā, kur viņam kādu laiku arī nāksies pavadīt.

Sarunā ar izklaides portālu Mango Spanovskis pastāstīja, ka uz slimnīcu aizvests spēcīgu vēdera sāpju dēļ. "Tiešām esmu slimnīcā - šeit nokļuvu, jo man ļoti sāpēja vēders, bet pagaidām neko vairāk arī nevaru pateikt, jo pats nezinu," atklāts ir aktieris.

Pagaidām ne pašam aktierim, ne arī mediķiem neesot skaidrs, kas varētu būt izraisījis stiprās vēdera sāpes, un līdz ar to diagnoze vēl nav uzstādīta.

"Ārsti pagaidām saka, ka man šeit, slimnīcā, būs jāpavada vēl dažas dienas, un pats ceru, ka tad viss arī būs atkal kārtībā," optimistiski noskaņots ir aktieris.

Kamēr Spanovskis ārstējas slimnīcā, Dailes teātris izplatījis paziņojumu par to, ka aktierus nebeidz vajāt veselības problēmas, piebilstot, ka otrdien vakarā paredzētās izrādes Rīt manas kāzas vietā Dailes teātra mazajā zālē būs skatāma izrādes Mazie laulību noziegumi un iegādātās biļetes iespējams gan izmantot, gan arī nodot atpakaļ biļešu kasēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!