Foto: Mango

Latvijā populārā dziedātāja LieneCandy jeb Liene Bronuša (attēlā), kura šovasar Latviju pārstāvēs jauno izpildītāju konkursā Jaunais vilnis, nolēmusi iekarot Amerikas mūzikas tirgu, bet jau tuvākajā laikā beidzot tiks šķirta viņas laulība ar dēla Sebestiana tēvu Arti.

Jaunā sieviete nesen atgriezusies no deju mūzikas konferences Maiami, kur nodibināti kontakti ar producentiem un dīdžejiem, un jau maijā viņa plāno atgriezties ASV, lai vēlreiz sevi parādītu, un kopā ar viņu uz Ameriku dosies arī dziedātājas dēlēns.

"Maijā es viņu ņemšu līdzi uz Ameriku, jo būšu tur gandrīz mēnesi. Jāaizved bērnam parādīt arī tēti - Artis jau pāris gadus dzīvo Ņujorkā, bet man nav ne jausmas, ko viņš tur dara," par attiecībām ar bijušo mīļoto intervijā izdevumam SestDiena stāstījusi LieneCandy, kura ar nepacietību gaida, kad tiks šķirta viņas laulība un viņa varēs atgūt savu kādreizējo uzvārdu Greifāne.

Vairākus gadus Liene Candy sabiedrības uzmanību regulāri piesaistīja ar savām attiecībām - pēc izšķiršanās no bērna tēva viņai bijis romāns gan ar volejbolistu Jāni Pēdu, gan modeli Kārli Venckoviču, kā arī mēļots par citiem vīriešiem, bet pati dziedātāja atzinusi, ka vīriešiem viņas dzīvē šobrīd vairs nav vietas.

"Nevajag man vīrieti blakus. Man ir citas prioritātes - karjera, apgādāt bērnu. Man tagad nav vajadzīgas attiecības, man nevajag materiālu atbalstu, ko vīrieši parasti piedāvā. Es aizstāvēt sevi varu pati. Es ļoti daudz strādāju un nopelnu pietiekami mums abiem ar dēlu," skaidrojusi LieneCandy.

"Gan jau pienāks brīdis, kad atkal iemīlēšos un gribēšu sevi veltīt attiecībām, nevis karjerai, bet ceru, ka tas nebūs tik drīz," paudusi dziedātāja un atzinusi, ka mājsaimnieces dzīve nav īsti viņai piemērota.

"Ir lietas, ko man patīk darīt, un tādas, kas riebjas. Ciest nevaru mājas darbus. Labi, varu reizēm uztaisīt ēst, bet man tomēr patīk dziedāt, domāt šovus - tā ir mana dvēsele. Un jāstrādā ir visu laiku, nevar sēdēt mājās un gaidīt, ka pieklauvēs pie durvīm un pateiks, ka tu kādam esi vajadzīgs," pārdomās intervijā SestDienai dalījusies LieneCandy.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!