Foto: Mango
Aizvadītajā nedēļā gredzenus mijuši Dailes teātra galvenais režisors Dž.Dž. Džilindžers jeb Raimonds Rupeiks un viņa mīļotā sieviete - aktrise un gleznotāja Elīna Dzelme (abi attēlā).

Džilindžera piektās laulības notikušas 16. maijā Rīgā Kristus Pestītāja Svētbildes pareizticīgo baznīcā, un uz tām tikuši lūgti tikai jaunā pāra ģimenes locekļi, bet kolēģi teātrī par svarīgo notikumu uzzinājuši, ieraugot gredzenus jaunlaulāto pirkstos. 

"Kāzas bija jau laikus plānotas. Kleitu gan īpaši nešuvu, bet iegādājos veikalā. Laulības pirmdienā izvēlējāmies tāpēc, ka teātrī mums ir brīvdiena, bet 16. maijs - vienkārši skaists datums," izdevumam Privātā dzīve stāstījusi jaunā sieva.

Režisora un aktrises attiecības aizsākās 2009. gadā, kad Džilindžers vēl bija precējies ar uzņēmēju Binniju Ārbergu. No pirmajām laulībās režisoram ir meita Laine, kura pirms pieciem gadiem laida pasaulē meitiņu Beāti, Džilindžera otrā sieva bija tulkotāja Gunita Mežule, bet trešā - rakstniece Dace Rukšāne.

Intervijā žurnālam Santa Dzelme nesen uz jautājumu, vai viņu nebiedē mīļotā vīrieša bijušo sievu liktenis, savam nu jau laulātajam draugam izteikusi nopietnu brīdinājumu. "Vienīgais, ko negribētu, ja viņa dzīvē ienāktu cita sieviete, uzzināt par to pēdējā. Citādi man viņam nāktos salauzt ceļgalus."

Galerijā: neliels ieskats Dž.Dž. Džilindžera un aktrises Elīnas Dzelmes publiskajās gaitās.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!