Foto: Mango

Aizvadītajā sezonā TV3 ēterā sevi pieteica jauns sarunu šovs Vīrietis uz paklāja, kura vadītājas Leonarda Ķestere un Elīna Doļģe uz atklātām sarunām aicināja sabiedrībā zināmus vīriešus – lai gan šis raidījums guva popularitāti, jaunajā sezonā televīzijas skatītāji to vairs redzēt nevarēs.

TV3 sabiedrisko attiecību speciāliste Marta Zandersone izklaides portālam Mango apstiprināja, ka jaunajā sezonā raidījums Vīrietis uz paklāja nav plānots, bet neizslēdza iespēju , ka kaut kad nākotnē tas pie televīzijas skatītājiem varētu atgriezties.

Raidījuma producente, savulaik kā dažādu šovu vadītāja un dalībniece iepazītā Iveta Feldmane (attēlā), portālam Mango paskaidroja, ka vasaras sākumā noslēdzies plānoto 16 raidījumu cikls un pagaidām raidījuma turpinājums nav iecerēts.

Viņa nenoliedz, ka raidījums un tā veidotāju komandas darbs bijis sekmīgs, ko apliecina arī skatītāju interese par to, vai un kad Vīrietis uz paklāja atgriezīsies televīzijas ekrānos, tomēr dažādu apstākļu dēļ šobrīd sarunu šova turpinājums nav iespējams.

"Raidījums netop no svaiga gaisa un vēlēšanās. Tas ir finanšu jautājums. Ja spēsim to atrisināt, iespējams, raidījums kaut kad tiks turpināts, bet pagaidām mēs to neplānojam darīt," stāsta Feldmane.

Mango atgādina, ka pie Doļges un Ķesteres uz paklāja viesojās ne viens vien sabiedrībā zināms vīrietis, kuri, nespējot pretoties vadītāju un pieaicināto ekspertu uzmanībai, skatītājiem atklāja daudzas savas privātās dzīves aizkulises.

Populārais basketbolists Sandis Valters, piemēram, visai Latvijai atzinās, ka viņš nav pārāk gudrs, bet starptautiskus panākumus guvušais pianists Vestards Šimkus atklāja, ka neapmeklē klubus, jo tur viņš jūtoties pazemots.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!