Populārais dziedātājs Lauris Reiniks (attēlā) septembra beigās pameta Latviju, lai dotos uz saulaino Losandželosu. Mūsu mūziķim tur klājas ļoti labi – viņš ticis pie policista lomas kādā filmā, bet neaizmirst arī par Latvijas faniem.

Uz Ameriku Lauris izlidoja 30. septembrī, un viņa galamērķis bija Losandželosa - pilsēta, kurā mūsu mūziķim netrūkst labu draugu, pie kuriem viņš ciemos dodas regulāri jau vairāku gadu garumā. Šoreiz mūziķis izlēmis pie Amerikas draugiem uzturēties vēl ilgāk - nu jau viņš tur pavadījis gandrīz divus mēnešus.

"Es mīlu veselīgu dzīvi Losandželosā. Laba pārtika un daudz sportisko aktivitāšu," par savām nodarbēm tālajā zemē ar portāla Facebook starpniecību fanus informē Lauris. Viņš ir lieliski nosauļojies, jo Losandželosā šoruden ir 35 grādu karstums, lai gan neiztiek arī bez lietavām.

Amerikā mūziķis nosvinējis arī Helovīnu, un kā pats smejas, "nav varējis atrast kostīmu, tāpēc izlēmis ģērbties kā Lauris Reiniks".

Amerikā atrodas arī dziedātāja un dīdžejmeitene Elīna Fūrmane jeb Ella, kurai tur izdevies izveidot lielisku karjeru - abi mūsu mākslinieki regulāri tiekas un uztur kontaktus arī ar citiem Amerikā dzīvojošiem latviešiem.

Dzīvojot Amerikā, Reiniks nav aizmirsis par faniem Latvijā, tāpēc ar sociālo tīklu starpniecību regulāri informē visus par savām gaitām un muzikālajām aktivitātēm. Lauris ārzemēs atzīmējis arī Latvijas proklamēšanas gadadienu, un šajā dienā sūtījis sirsnīgus sveicienus visiem latviešiem, pozējot ar valsts karogu.

Lielo iespēju zemē arī Lauris atradis iespēju realizēt sevi profesionāli - mūziķis, kurš Holivudā savulaik apguvis aktiermeistarību, ticis pie lomas vietējā neatkarīgajā filmā, kurā atveido policistu vārdā Velss. Tāpat mākslinieks, kā ierasts, viesojoties Amerikā, ļāvies profesionālam fotogrāfam un iemūžinājis sevis skaistā foto sērijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!