Prestižais mūzikas izdevums Billboard nosaucis šī gada veiksmīgāko jauno skatuves mākslinieci – pie titula Rising Star 2011 tikusi amerikāņu repere Nikija Mināža (attēlā), kura savus fanus priecē ne tikai ar mūziku, bet arī ar atraktīvu un ekstravagantu ģērbšanās stilu.

Aizvadītais gads ekstravagantajai dziedātājai, kurā daudzi saskata līdzības ar amerikāņu mūzikas zvaigzni Lady Gaga, bijis neticamu panākumu bagāts - viņa, piemēram, kļuvusi par vienīgo hiphopa stila pārstāvi, kam pēdējo desmit gadu laikā izdevies iekarot amerikāņu nozīmīgāko mūzikas topu virsotnes.

"Aizvadītā gada laikā Nikija Mināža ieguvusi stabilu vietu uz hiphopa un popmūzikas skatuves. Viņas unikālais stils un spēcīgā balss nešaubīgi ļaus viņai veidot ilgu un veiksmīgu karjeru, un mēs noteikti sekosim līdzi viņas izaugsmei," atzinis Billboard redaktors Bils Verde.

Mūziķes debijas albums Pink Friday dienasgaismu ieraudzīja 2010. gada novembrī, un tas guvis ne tikai panākumus ASV un citu valstu topos, bet arī ieguvis platīna diska statusu.

28 gadus vecās Mināžas godināšana notiks 2. decembrī ikgadējās ceremonijas Billboard Women in Music ietvaros, kas norisināsies Ņujorkā un kurā tiek suminātas ietekmīgākās un talantīgākās sievietes mūzikas biznesā.

Galerijā: Nikijas Mināžas stila pārvērtības pēdējā gada laikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!