Foto: AFP/Scanpix

Pēc īru dziedātājas Šainedas O'Konoras tikai 16 dienas ilgajušajām laulībām kārtējo reizi aktualizējies jautājums par slavenību jūtu nenoturību, tāpēc eksperti apkopojuši sarakstu ar XX īsākajām laulībām populāru cilvēku dzīvē.

2001. gada septembrī dziedātāja un aktrise Dženifera Lopesa apprecējās ar Krisu Džadu - vienu no saviem "fona" dejotājiem. Šīs laulības ilga 218 dienas, bet, tā kā tās bija noslēgtas bez laulību līguma, šķiroties Kriss no šovbiznesa zvaigznes pieprasīja 10 miljonus par viņam nodarīto morālo skādi. Dziedātāja nolēma, ka labāk samaksāt, lai bijušo vīru vairs nekad neredzētu.

Nedaudz mazāk - 205 dienas - ilga leģendārās kinozvaigznes Elizabetes Teilores laulība ar viesnīcu mantinieku Konrādu Hiltonu. Tās bija aktrises pirmās laulības, taču šis laiks acīmredzot bija pietiekams, lai laulības kļūtu par viņas hobiju uz visu mūžu.

Tikai 16 nedēļas ilga aktrises Renē Zelvēgeres laulības ar dziedātāju Keniju Česniju, kā arī Nikolasa Keidža laulības ar Lizu Mariju Presliju, turklāt Keidžam vajadzēja vismaz gadu, lai pieliktu juridisku punktu šīm neveiksmīgajām attiecībām.

10 nedēļas ilgas bija amerikāņu ballīšu karalienes Kimas Kardašjanas un basketbolista Krisa Hamfrīsa laulības, un tikpat ilgi kopā dzīvoja arī Pamela Andersone un Riks Solomons (platīnblondās seksbumbas laulības ar dziedātāju Kid Rock bija veiksmīgākas - tās turpinājās veselus sešus mēnešus).

Arī aktrise Drū Berimora ir visai nepastāvīga būtne - ar komiķi Tomu Grīnu viņa bija precējusies nedaudz ilgāk par gadu, bet ar Džeremiju Tomasu spēja kopā būt vien 19 dienas.

Vēl ātrāk - 10 dienu laikā - beidzās Playboy modeles Karmenas Elektras un basketbolista Denisa Rodmena steigā Lasvegasā noslēgtās laulības. Viņi kā laulāts pāris kopā bija 10 dienas, kuru laikā nebija pat tālu līdz slepkavībai.

1970. gada 31. oktobrī amerikāņu kino uzlecošā zvaigzne Deniss Hopers apprecējās ar vienu no visu laiku seksīgākajām sievietēm pasaules rokmūzikā - grupas The Mamas & The Papas vokālisti Mišelu Filipsu. Pēc astoņām dienām pāris izšķīrās.

"Mēs bijām vīrs un sieva astoņas dienas, un tās bija laimīgākās dienas manā mūžā," vēlāk atzina Mišela, kura šobrīd ir precējusies jau ceturto reizi (Deniss Hopers nomira 2010. gadā, bet mūža laikā paspēja apprecēties piecas reizes).

2004. gada 3. Janvārī Lasvegasā salaulājās amerikāņu "popmūzikas princese" Britnija Spīrsa un viņas bērnības draugs Džeisons Aleksanders. Viņu laulība tika anulēta 56 stundas pēc laimīgā notikuma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!