Ziemassvētku vakarā Liepājā uzbrukumu piedzīvojis mūziķis, grupas Līvi dalībnieka Jāņa Groduma dēls Elviss Grodums (attēlā) – viņu pie tramvaja pieturas piekāvusi jauniešu banda.

Uzbrukums noticis pirms divām nedēļām, taču traumas Elviss jūtot vēl tagad, vēsta izdevums Kurzemes Vārds.

"Tas bija pašā Ziemassvētku vakarā pirms pulksten desmitiem. Devos uz centra pusi gar tramvaja sliedēm, jo man tovakar vajadzēja vadīt diskotēku klubā Fontaine Palace.

No tāluma redzēju, kā no veikaliņa iznāk bariņš jauniešu. Divi vai trīs devās prom uz otru pusi, bet prāvs bariņš soļoja man pretī," atceras Elviss, kuram, redzot jauniešus tuvojoties, gan nekādu bažu neesot bijis.

"Kad jaunieši pienāca klāt, viens no viņiem pēkšņi iesita ar dūri pa seju. Nokritu zemē, un tad viss bars metās man virsū un spārdīja, cik jaudas. Nezinu, cik viņu bija, bet īpaši iekarsis bija viens. Draugiem pašiem vajadzēja viņu atvilkt nost," Kurzemes Vārdam stāsta Grodums.

Pēc izrēķināšanās ar nejaušo garāmgājēju jaunieši, it kā nekas nebūtu noticis, devušies prom, bet cietušais pats par notikušo ir šokēts, jo iepriekš nekas tāds nebija piedzīvots.

"Ja kādreiz vēl vismaz kādu jautājumu uzdeva, kašķi pameklēja, tad tagad bez jebkāda iemesla uzreiz zveļ," norādījis Elviss, kurš uzbrukuma laikā sapratis, ka uzbrucēji bijuši latvieši, vecumā ap 18 gadiem, varbūt pat jaunāki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!