Populārā dziedātāja Liene Šomase (attēlā) jauno gadu sākusi ar veselīgām sportiskajām aktivitātēm un gatava arī citiem, kuri vēlas iegūt izcilu formu, atklāt revolucionāru un Latvijai jaunu vingrošanas metodi.

"Jau gadu apmeklēju TRX treniņus Veselības Fabrikā pie trenera Ralfa Upmaņa un varu teikt to, ka Ralfs ir izcils - viņš ir burtiski uz izķeršanu! Pie viņa trenējas arī Intars Rešetins, Iveta Feldmane, Katrīna Tatarinova un Jana Kay.

TRX treniņi ir kas unikāls - tajos jāveic vingrinājumus ar īpašu siksnu. Efekts ir lielisks - ļoti palīdz notievēt, ko īpaši izjutu, jo sāku ar šo sportu nodarboties pusgadu pēc meitiņas piedzimšanas, pie tam treniņi lieliski uzlabo garīgo pasauli - garastāvoklis kļūst tik pozitīvs," par savu atklājumu sporta jomā izklaides portālam Mango stāsta Šomase.

Viņa iesaka pamēģināt šos treniņus ikvienam, kas vēlas izveidot pievilcīgu augumu.

"Ralfs ir izcils treneris, jo viņš uzreiz, paskatoties uz meiteni, jau redz, kur un ko nepieciešams uzlabot. Viņš pret meitenēm ir ļoti saudzīgs, bet tai pašā laikā nedod nekādas atlaides - gribi atpūsties - vispirms vēl 20 reizes uztaisi presīti," par treneri stāsta dziedātāja.

Šomase ar sportu draugos ir jau kopš bērna kājas - viņas pirmie diplomi iegūti tieši sportā - orientēšanās sacensībās, un viņa uzskata, ka ikvienam vajadzētu atrast sev piemērotu fizisku nodarbi.

"Visgrūtākais jau ir iesākt kaut ko darīt. Taču, ja nonāc labās rokās un atrodi nodarbi, kas tev patīk, no sporta iestājas pat tāda kā atkarība. Arī es eju vingrot galvenokārt ne dēļ notievēšanas efekta, bet gan tāpēc, ka man patīk emocijas, kuras gūstu sportojot," stāsta Šomase.

Arī viņas treneris, gada garumā strādājot ar dziedātāju, lieliski novērojis, kā Šomase no sievietes, kura nupat dzemdējusi bērniņu, ar treniņu palīdzību īsā laikā kļūst par perfektas figūras īpašnieci.

"Pēc Lienes ārējā izskata var redzēt, kā viņa šī gada laikā izmainījusies. TRX ir Amerikā izstrādāta treniņu sistēma, kurā izmanto siksnas, kuras var piestiprināt jebkur - pie durvju roktura, kāda stieņa vai koka.

Ar šo siksnu var veikt simtiem vingrojumu, un unikālais šajos treniņos ir tas, ka to laikā tiek strādāts ar iekšējiem mazajiem muskuļiem, kā rezultātā tiek iegūts nostiprināts, skaists ķermenis. Un to var darīt jebkurš - pie mums nākuši cilvēki pat pēc 70 gadiem," par revolucionāro metodi stāsta Upmanis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!