Foto: Mango

Sestdien, 21. janvārī, olimpiskajā centrā Ventspils noslēdzās Latvijas radio 2 roka un popa dziesmu aptauja Muzikālā banka 2011, un pēc svinīgās apbalvošanas ceremonijas daļa mūziķu panākumus atzīmēja Ledus bārā notikušajā ballītē.

Starp Muzikālās bankas banketa viesiem varēja sastapt lielāko daļu vakara gaitā uz skatuves kāpušo mūziķu, kuri steidza remdēt garo mēģinājumu stundu un paša koncerta laikā radušos izsalkumu pie bagātīgi klātā galda.

Banketā uz īsu brīdi ieradies bija arī Ventspils domes vadītājs Aivars Lembergs, kurš viesus sveica ar veiksmīgi aizvadīto devīto Ventspilī notikušo Muzikālo banku, kā arī turpināja jau pasākuma translācijas laikā aizsākto tēmu par buļļu baurošanu - banketa viesiem viņš atgādināja, ka, lai buļļi riesta laikā baurotu, viņiem nepieciešamas dāmas, kuras meklējas, un aicināja daiļā dzimuma pārstāves šos vārdus iegaumēt.

Muzikālās bankas 2011 vērtīgākās dziesmas Ave Pali izpildītāja Aija Andrejeva uz banketu neieradās, jo bija devusies atpakaļ uz Liepāju, kur šobrīd dēļ darbošanās teātrī rit liela daļa jaunās mākslinieces laika, tādēļ apsveikumus pieņēma un uzslavas uzklausīja viņas skatuves partneris Normunds Pauniņš no grupas Otra puse.

Kopā ar ģimeni banketā bija ieradies dziedātājs Miks Dukurs, kā arī Lauris Reiniks, kurš sestdienas vakarā kopā ar māsu Rūtu un tēvu Artūru izpildīja dziesmu Debesis tomēr ir, kurai tekstu savulaik radījis mūžībā aizgājušais Mārtiņš Freimanis. 

Sportiskākie muzikālo aprindu pārstāvji izrādījās liepājnieks Andris Ērglis, dziedošais policists Nikolajs Puzikovs un grupas Tumsa solists Valters Frīdenbergs, kuri ēšanas un saviesīgo sarunu vietā priekšroku deva slidošanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!