Foto: DELFI

Populārā latviešu dziedātāja LieneCandy (attēlā) ir kaislīga kinoskatītāja – katru vakaru viņa noskatās vismaz vienu filmu, tāpēc atzīst, ka kinomākslai grūti viņu pārsteigt. Lienes mīļākās trīs filmas, kuras var skatīties vēl un vēl, ir P.S. I Love You, August Rush un Avatar.

"Skatoties šīs filmas atkārtoti, katru reizi atklāju kaut ko jaunu. Lai arī, piemēram, Avatara sižets ir diezgan vienkāršs, vienmēr parādās jauns veids, kā uz to paskatīties," dziedātāja atklāj intervijā raidījumam STOPkadrs.

Sarunas laikā Liene arī ļāvās fantāzijai par to, kādu filmu viņa gribētu uzņemt, ja pati būtu režisore. "Ja es būtu režisore, piešķirtu pati sev galveno lomu. Tā būtu tāda raksturloma, kur galvenā varone vienlaicīgi ir tāda stiprā sieviete ar… (iesmejas), bet citi viņā bieži saskatītu smalku, nevarīgu blondīni," prāto māksliniece.

Tāpat Liene, kura ir sešgadīga dēla Sebastiana Matiasa māmiņa, kopā ar viņu kļuvusi arī par animācijas filmu cienītāju. Viņasprāt, multenēs arī ir īpašs šarms, galvenais, labestība un arī pieaugušajam noderīgas atziņas par dzīvi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!