Foto: F64

Dziedātājas Lienes Greifānes jeb LieneCandy (attēlā) sekotājus portālā Twitter uzjautrinājis mākslinieces, kura pēdējā laikā īpaši neatlaidīgi mēģina iekarot Amerikas tirgu, mēģinājums uzsākt komunikāciju ar slaveno ballīšu karalieni Parisu Hiltoni.

"Hey. Wan you will have some new song?" ar portāla Twitter starpniecību Hiltones uzmanību piesaistīt mēģinājusi draudzīgi noskaņotā pašmāju censone. Hiltone diemžēl nav sniegusi mūsu dziedātājai atbildi uz šo saturīgo jautājumu (Hiltonei ir vairāk nekā seši miljoni "sekotāju"), taču par Lienes centieniem sajūsmu pauduši viņas pašas "sekotāji".

Viņu domas LienesCandy drosmes sakarā gan dalās - kamēr vieni, tostarp arī uzņēmēja Viļa Krištopana atvase Nikola, slavē dziedātāju par "lielisko jautājumu", uz kuru "mēs visi alkstam atbildes", otra puse šausminās par dziedātājas angļu valodas rakstību.

Pie otrajiem pieder arī LienesCandy aroda māsa Liene Brikouska, kura pievienojas tiem, kam "acis deg", lasot šo dziedātājas tvītu.

LieneCandy, kura pašlaik paralēli darbiem Latvijā aktīvi nodarbojas arī ar Amerikas iekarošanu, ar Twitter starpniecību mēģina bruģēt sev ceļu uz lielo kontinentu, sadraudzējoties arī ar citām ietekmīgām Amerikas personām.

Viņa jau laicīgi apsveikusi arī amerikāņu politiķi Mitu Romniju ar uzvaru ASV prezidenta vēlēšanās, kas notiks šī gada novembrī, zem apsveikuma parakstoties kā latviešu dziedātāja.

Šis gan nav pirmais latviešu mēģinājums iekārdināt viesnīcu impērijas mantinieci - 2010. gadā to mēģināja izdarīt Latvijas blondīņu asociācija Go Blonde, tomēr Hiltone mūsu blondīnēm atteikusi gandrīz uzreiz pēc ielūguma izsūtīšanas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!