Sestdien, 25. februārī, Liepājas Olimpiskā centra SPA kompleksā kokteiļbāra Red Sun Buffet rīkotā konkursā tiks noskaidrota titula Bufetniece 2012 ieguvēja – par "karstākās" bufetnieces godu nedēļas nogalē cīnīsies piecas daiļavas.

Par spīti nemīlīgajiem laika apstākļiem, bufetnieču konkursā valdīs patiešām karsta atmosfēra - meitenes defilēs Lauma Lingerie veļā, kā arī piedalīsies citos pārbaudījumos.

Konkursa Bufetniece 2012 finālā piedalīsies piecas skaistas un pašpārliecinātās lēdijas, no kurām tikai viena iegūs uzvarētājas titulu - balvā "karstākā" bufetniece saņems iespēju fotografēties žurnālam FHM, un viņas attēlus būs iespējams redzēt jau aprīļa numurā.  

Meiteņu konkurss tiks apvienots ar vēl kādu svarīgu notikumu - šajā dienā SPA kompleksā tiks atklāts arī kokteiļbāra Red Sun Buffet filiāle.

"Kokteiļbāram šajā nedēļas nogalē būs ģimenes pieaugums - vienai no apmeklētākajām izklaides vietām Liepājas centrā pievienosies arī SPA BAR Liepājas Olimpiskajā centrā. Un ar ko gan vēl skaistāk atklāt bāru +32 grādos, ja ne ar skaistām meitenēm!

Gada bufetnieci izraugāmies jau otro gadu un ceram, ka nākamgad konkurss būs vēl plašāks un vērienīgāks," stāsta bufetes mārketinga speciāliste Laura Stūrīte.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!