Foto: DELFI
Teju visās šovbiznesa sfērās panākumus guvušais Markus Riva (attēlā), kurš allaž bijis piemērs Latvijas puišiem apģērba un matu sakārtojuma ziņā, atkal pamainījis imidžu – viņš izgājis sabiedrībā ar gludi skūtu galvu.

Riva savulaik kļuva par teju visu Latvijas puišu stila ikonu, kā viens no pirmajiem izveidojot modīgo frizūru ar izskūtiem sāniem un garāku matu vidusdaļu, kādu, sekojot Rivas piemēram, sev uz galvas pēc tam masveidā izveidoja liela daļa Rīgas modīgo puišu. Pats puisis jau jokoja, ka frizūrai varētu dot nosaukumu "Markus Rivas frizūra".

Decembrī Riva pārsteidza sava talanta cienītājus, pēkšņi atbrīvojoties no matu griezuma, kas viņa galvu rotāja divus gadus un bija kļuvis par īstu firmas zīmi. Pāris mēnešus pastaigājis ar stilīgu ezīti, Riva gājis vēl tālāk - viņš pavisam atbrīvojies no matiem, noskujot kailu galvu.

Pirmo reizi jauno griezumu Markus publiski atrādīja Lienes Brikouskas klipa prezentācijā, izpelnoties apkārtējo nedalītu sajūsmu.

Zinot, ka Markus tiek dēvēts par vienu no stilīgākajiem puišiem Rīgā, ko atzinis arī populārais modes blogeris Jaroslavs, paredzams, ka uz pavasari ielās redzēsim arvien vairāk puišu ar skūtām galvām.

Galerijā: Markus Rivas ekstrēmās pārvērtības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!