Foto: DELFI
Otrdienas vakarā Latvijas Nacionālajā operā notikušo Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balvu pasniegšanas ceremoniju apmeklēja arī jaunā dziedātāja Evija Sloka, kura kopš aizvadītā gada dzīvo un mācās Anglijā.

Evija Latvijā bija ieradusies dienu pirms Latvijas populārās mūzikas dzīves svarīgākā notikuma, bet, neraugoties uz to, viņa kāpa uz operas skatuves, lai sanākušos viesus priecētu ar kādu pirmatskaņojumu - pirmo reizi plašākai publikai bija iespēja dzirdēt viņas un Nikolaja Puzikova duetā izpildīto kompozīciju Tāpat vien.

Pēc svinīgās ceremonijas Evija kopā ar citiem mūziķiem devās uz Latvijas 1. rokkafejnīcu, un kopā ar meiteni bija ne tikai viņas mamma, bet arī kāds garmatains puisis, ar kuru jauno skatuves mākslinieci saista romantiskas jūtas.

"Jā, man ir attiecības. Teikt, ka esmu atradusi mīlestību, būtu pārspīlēti, jo neesam kopā gadu, tā kā nevar teikt, ka tas ir ļoti nopietni," sarunā ar DELFI Izklaidi pastāstīja Evija.

Kopā ar jauno draugu, kurš ir dziedātājs un producents, viņu savedusi mūzika, un jaunās attiecības meitenei ne tikai sniedz pozitīvas emocijas, bet arī palīdz labāk apgūt angļu valodu, jo viņas mīļotais puisis ir anglis.

"Redzu riktīgo angļu dzīvi," par attiecību sniegtajām priekšrocībām priecājas Evija un neslēpj apmierinājumu, ka puisis pieteicies arī doties viņai līdzi uz Latviju.

Dzimtenē dziedātāja kopā ar mīļoto puisi būs līdz ceturtdienai, un šo dienu laikā meitene cer arī izbaudīt ziemas priekus un doties paslēpot, jo Anglijā jau sācies pavasaris.

Raksturojot dzīvi Gilfordā, dziedātāja stāsta, ka centīgi turpina mācības Academy Of Contemporary Music.

"Tāpat mēģinu sapirkt vairāk instrumentus, bet problēma ir tā, ka angļiem ir ļoti mazas istabiņas. Es varu nopirkt giču, bet kur gan es viņu likšu?! Mums, latviešiem, ir pierasts dzīvot lielākās telpās," smejoties par dzīvi Londonā stāsta Evija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!