Foto: DELFI
Vēl pirms gada bijušā Valsts ieņēmuma dienesta ģenerāldirektora Andreja Sončika dēls, slavenās ballīšu karalienes Anetes Sončikas brālis Jānis Sončiks gatavojās kāzām ar arhibīskapa Jāņa Vanaga meitu Elizabeti (attēlā), bet tagad slavenā pārīša attiecības beigušās.

"Nebija tā, ka viens no mums kādu pameta. Gluži vienkārši abi ar Elizabeti nonācām pie kopīga lēmuma, ka tomēr neesam viens otram īstie.

Pēdējā laikā izjutām, ka neesam saderīgi raksturos, bet galvenais - mums bija atšķirīgi nākotnes plāni," izdevumam Kas Jauns šķiršanās iemeslus skaidrojis Sončiks, kurš gan uz kopā pavadīto laiku atskatās ar pozitīvām emocijām.

"Elizabete ir lieliska meitene, un mūsu attiecību pieredze, domāju, mūs abus pilnveidoja kā personības. Pats novērtēju, ka Elizabete, būdama ticīgs cilvēks, arī mani pievēra garīgajām vērtībām," atzinis Sončiks.

Abi jaunieši kopā bija aptuveni trīs gadus - 2010. gada izskaņā Sončiks atklāja, ka vēlas bildināt mīļoto meiteni, kā arī atzina, ka drīz būs laiks domāt par bērnu radīšanu, jo abi vēloties būt jauni vecāki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!