Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā nedēļas nogalē vienā no naktsdzīves cienītāju iemīļotākajām izklaides vietām Vecrīgā – klubā Just – norisinājās patiesi krāšņa un jautra ballīte, par kuras kulmināciju kļuva dziedātājas LienesCandy (attēlā pa labi) uzstāšanās.

Klubā Just LieneCandy uzstājās kopā ar savu ilggadējo skatuves partneri Robertu Lejasmeijeru, un šajā ballītē viesiem bija iespēja baudīt gan jautrus dančus, gan vērot atraktīvo bārmeņu sniegumu, jaucot kokteiļus.

Lai gan vēl pavisam nesen LieneCandy sarunā ar DELFI Izklaide atzina, ka Latvijā viņai nav īpaši daudz fanu, ballītē klubā Just viņa par uzmanības trūkumu nevarēja sūdzēties - pie kluba ieejas pulcējās gara rinda, un vairums koncerta apmeklētāju nelaida garām iespēju nofotografēties kopā ar pazīstamo skatuves mākslinieci.

Pēdējos mēnešos LieneCandy vairākkārt devusies uz ASV, kur cenšas īsteno vienu no saviem bērnības sapņiem, bet paralēli visu iespēju zemes iekarošanai dziedātāja nav aizmirsusi arī par saviem talanta pielūdzējiem Latvijā - šobrīd LieneCandy ne tikai aktīvi koncertē Rīgas klubos, bet arī strādā ierakstu studijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!