Foto: Privātais arhīvs

Skaistā krievu tenisiste Marija Šarapova (attēlā), kura 19. aprīlī svinēs savu ceturtdaļgadsimta jubileju, pavisam negaidīti sociālajā tīkla Facebook izraisījusi masveida histēriju, kam par iemeslu bija viņas it kā jaunais matu griezums.

Pasaules otrā rakete savā profilā ievietoja divas fotogrāfijas ar parakstu: "Ļaudis, kā jums patīk mana jaunā frizūra? Man pašai ļoti patīk!"

Sportiste negaidīja, ka šīs fotogrāfijas izraisīs tādu ažiotāžu, un pirmo sešu stundu laikā vairāk nekā 5000 cilvēku bija komentējuši viņas jauno frizūru. Vairums uzskatīja, ka Šarapovai nepiestāv īsi mati, tāpēc steidza paust savu nepatiku, vilšanos un sašutumu.

Taču, kā izrādījās vēlāk, Šarapova nemaz nebija apgriezusi matus, bet gan nofotografējusies ar viņai neierastu matu sakārtojumu. Tad tenisiste nopublicēja vēl divas fotogrāfijas, kurās redzams, ka ar viņas matiem nekas slikts nav noticis.

"Vau! Kad es nopublicēju bildes ar īsajiem matiem, es negaidīju, ka visi kļūs vai traki," pie jaunākajām bildēm raksta Šarapova.

"Dārgie draugi, es nevienu brīdi neteicu, ka patiešām esmu nogriezusi matus. Tāpēc, lai savu e-pastu pasargātu no pārslodzes, kas tam pēdējo 24 stundu laikā jāpiedzīvo, es jums gribu parādīt fotogrāfijas, lai jūs saprastu, ka mani aizvien ir gari, blondi un apmēram tādi paši."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!