Foto: Privātais arhīvs

Sveicot solista Mika Dukura draudzeni Lauru vārda dienā, 18. aprīlī tiek prezentēts grupas Positive For jaunākā hita Tev videoklips, kurš tapis Dukuru ģimenei viesojoties Kanāriju salās. Operatora lomā iejutusies Paula, bet galvenos mīlētājus atveido Miks ar draudzeni Lauru.

Videoklips tapis martā - laikā, kad visa Dukuru ģimene kopā ar Mika draudzeni atpūtusies Kanāriju salās un spontāna lēmuma rezultātā uz vietas ar fotokameru uzfilmētas dokumentālas ainiņas, kas nu pārvērstas skaistā video.

Dziesmas Tev teksta mūza un iedvesmas avots ir solista Mika draudzene Laura Lasovska. Tieši tādēļ dziesmas videoversija dienasgaismu ieraudzījusi tieši meitenes vārda dienā kā savdabīga, radoša dāvana svētkos no grupas un, protams, teksta autora, kurš to sacerējis, iedvesmojoties no abu jauniešu attiecībām.

"Iespējams, tas ir pavasaris, bet, visticamāk, prieks un laime, ko gūstu, esot kopā ar savu draudzeni, tiekoties ar saviem un viņas vecākiem, kā arī sabiedrībā redzot, ka ir cilvēki, kuri sev kādu ir atraduši un jūtas laimīgi. Ceru, ka ne tikai man, bet ikvienam, kurš jau kādu sev atradis, spilgti atmiņā palicis laiks, kad viss sākās.

Ja šāds laiks vēl nav piedzīvots, tad novēlu piedzīvot un atcerēties. Rakstot dziesmas vārdus, mijās sajūtas par to, cik viss bija negaidīti un kā soli pa solim attīstās - skaisti," dziesmas rašanos atceras Miks.

Videoklipa operatora lomā iejutās otra Positive For balss Paula Dukure, kura operatores iemaņas apguvusi turpat ceļojuma laikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!