Foto: DELFI

Lai palīdzētu atveseļošanas centra Rasas pērles no vardarbības cietušajiem bērniem, šonedēļ studijā Polefit Rīgas centrā risināsies labdarības izpārdošana, kurā par draudzīgām cenām iespējams iegādāties populāru dāmu apģērbus, apavus un citas mantas.

Labdarības akcijā - izpārdošanā Garage Sale dažādas savas mantas cēlajam mērķim nodevušas tādas sabiedrībā populāras dāmas kā uzņēmēja Marika Ģederte, modes māklsinieces Natālija Jansone,  Anna Ledskalniņa, Katja Šehurina, Rīgas mēra Nila Ušakova sieva Jeļena, fotogrāfa Sergeja Kondrašina sieva Bogdana un citas zināmas daiļā dzimuma pārstāves.

Jau izpārdošanas atklāšanas pasākumā trešdien, 25. aprīlī, Garage Sale piedzīvoja ārkārtīgi lielu pircēju uzplūdumu , un pirmajā dienā izdevās nopelnīt 1632 latus, DELFI Izklaidi informēja pasākuma organizatoru pārstāvji.

Labdarības izpārdošana noritēs līdz 30. aprīlim, bet pēc tā noslēgšanās visi ienākumi no populāro dāmu apģērbu iztirgošanas tiks ieguldīti, lai iegādātos sporta aprīkojumu bērnu rehabilitācijas centram Rasas pērles.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!