Foto: DELFI

Ceturtdien, 26. aprīlī, nesen Rīgā atklātajā kafejnīcā-kurpju veikaliņā Shoe Hunt'In Cafe risinājās aksesuāru modes skate, kurā tika prezentēti no dabīgiem un augstas kvalitātes materiāliem veidotas rotas, somiņas, apavi un citi sieviešu garderobēs nepieciešami stilīgi nieciņi.

Modes skatē tika demonstrēti gan Latvijā tapuši aksesuāri, gan ārvalstu ekskluzīvu un oriģinālu kolekciju autoru un ražotāju darbi - pasākuma apmeklētāji klātienē varēja iepazīties ar zīmolu Mārītes rotas, Shoe Hunt'In un Lux Bag darinājumiem.

Skates apmeklētāji varēja arī nesteidzīgi baudīt vīnus un uzkodas, kafiju un kūkas, kā arī piedalīties loterijā un vinnēt balvas no rotu ražotājiem, bet pēc skates bija iespēja iegādāties oriģinālos izstrādājumus, veikt individuālus pasūtījumus un uz vietas piedalīties fotosesijā ar modernajiem aksesuāriem.

"Aksesuāri izsenis vispirms ir bijuši praktiski garderobes komponenti un tikai vēlāk tam pievienojusies dekoratīvā, estētiskā, pašizpausmes un sociālā statusa un piederības funkcija," aksesuāru nozīmi katra cilvēka dzīvē skaidrojusi skates organizatore Inga Jaunzeme - Grīnvalde.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!