Foto: DELFI

Piektdienas, 27. aprīļa, vakara iepirkšanās centrā Spice risinājās īpašs, tikai lūgtajiem viesiem paredzēts pasākums, kuru plašā pulkā apmeklēja daudzi sabiedrībā zināmi cilvēki.

Pasākuma viesiem bija sarūpēta interesanta un daudzveidīga programma - vakaru ievadīja dažādu zīmolu jauno kolekciju modes skate, kā arī Latvijas dizaineru darināto tērpu parāde, bet vēlāk uz skatuves kāpa dziedātājs Igo, kurš viesus priecēja ar savām zināmākajām dziesmām.

Tāpat iepirkšanās ballītes viesiem, kuri šajā vakarā lielveikalā varēja iepirkties par īpaši izdevīgām cenām, bija iespēja nobaudīt dažādus gardumus un dzērienus, bet vislielāko atzinību guva ar šķidro slāpekli pagatavotie našķi un dārgākās - no civetkaķu sagremotām kafijas pupiņām gatavotās - kafijas pasaulē degustācija.

Starp ballītes viesiem netrūka arī pašmāju slavenību, bet lielāko pārsteigumu daudziem sagādāja grupas Prāta vētra mūziķu Renāra Kaupera, Māra Mihelsona, Kaspara Rogas un Jāņa Jubalta ierašanās - puiši lielāko vakara daļu vadīja sarunās ar Aigaru Grāveru un viņa sievu, kā arī pozēja fotogrāfiem.

Tāpat iepirkšanās ballīti apmeklēja pirmā Latvijas "princese" Katrīna Puriņa ar meitām, dejotāja Aleksandra Kurusova ar mīļoto vīrieti Oskaru, aktieri Andris Bulis un Rihards Lepers, skandalozais fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs, diētas ārste Lolita Neimane un daudzi citi sabiedrībā zināmi cilvēki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!