Foto: Publicitātes foto

Piektdien, 4. maijā, Tukuma rajona kinopilsētā Cinevillā notika jau ceturtais Stipro skrējiens. Savus spēkus ekstrēmajā distancē pirmo reizi izmēģināja arī dziedātājs Intars Busulis (attēlā), kurš, lai gan trasē nedaudz apaukstējies, guvis pozitīvas emocijas un gatavs nākamgad startēt atkal.

"Stipro skrējiens bija ļoti labs - tā laikā es lieliski atbrīvojos un izklaidējos. Tā kā skrējiena laikā iespējamas atpūtas, uzskatu, ka to var izdarīt ikviens, kurš ikdienā pieradis pie mērenas fiziskas slodzes," sarunā ar DELFI Izklaide emocijās dalās Busulis.

Mūziķis nekādas traumas ekstrēmajos pārbaudījumos nav guvis, un pat muskuļi sāpējuši normas robežās. Toties zināmas sekas atstājusi mērcēšanās dubļos.

"Temperatūras maiņu un peļķu dēļ sanāca mazliet apaukstēties zem jostasvietas, taču uzreiz sāku ārstēties ar tējiņām, un viss jau ir labi," mierina Busulis.

Par spīti nelielajai saslimšanai, viņš ir sajūsmā par Sipro skrējiena ideju un gatavs startēt arī nākamgad, ieviešot dalību sacensībās arī kā savu pavasara tradīciju. "Tauta skrienot atbrīvojas, visi palīdz viens otram - manuprāt, šādā skrējienā rodas lieliska vienotības sajūta. Noteikti iesaku visiem pamēģināt," piedalīties mudina Busulis.

Mūziķis skrējis komandā kopā ar draugiem, un to, kuru vietu kompānija ieņēmusi, viņš skaidri nemaz nezina. "Pirmie noteikti nebijām, bet pēdējie arī ne," par rezultātiem teic Busulis.

Bez Busuļa Stipro skrējienā piedalījās arī citas vietējās slavenības, tostarp, spēkavīrs Raivis Vidzis, Dailes un Nacionālā teātra aktieru komandas, kā arī citi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!