Foto: Publicitātes foto
Savulaik dzimtenē plašu atpazīstamību guvušais režisors Miks Ozoliņš (attēlā) jau vairākus gadus par savu dzīvesvietu izvēlējies ASV, kur viņš aktīvi darbojas dažādos ar kino un televīziju saistītos projektos.

Aprīļa izskaņā Ozoliņš savus sekotājus sociālajos tīklos informēja par jaunas īsfilmas tapšanu, bet tagad populārajā YouTube video vietnē nonācis kāds krietni intriģējošāks režisora lielā talanta apliecinājums - Ozoliņš Holivudā ķēries pie sarunu šova Sexi TV realizēšanas.

Projekta video pieteikumā puisis iepazīstina ar drīzumā gaidāmo raidījumu sēriju, kurā dažādi amerikāņi tiks iztaujāti par viņu seksuālajiem paradumiem, partneru skaitu un citiem ar mīlasdzīvi saistītiem jautājumiem.

Informācija par šo projektu, kas tiek veidots "nobriedušām personām", gan ir pieticīga - visi interesenti gan tiek aicināti sekot līdzi jaunumiem, jo Sexi TV pirmā sezona ir gaidāma jau drīzumā, ko apliecina arī plašais aptaujāto skaits projekta reklāmas treilerī.

DELFI Izklaide atgādina, ka popularitāti pieredzes bagātā televīzijas darboņa Māra Ozoliņa dēls ieguva kā dziedātājas Ellas jeb Elīnas Fūrmanes draugs. Viņš savai mīļotajai meitenei izveidoja pikantu videoklipu dziesmai Vēlreiz, bet ilgs mūžs abu attiecībām nebija.

Pēc skaļās un daudz apspriestās šķiršanās no Ellas Miks uzsāka romānu ar aktrisi Agnesi Zeltiņu, un abi kopā Holivudā radīja filmu Es gribu tavu meiču. Šīs attiecības krīzi piedzīvoja jau filmas tapšanas laikā, bet īsi pēc pirmizrādes Zeltiņa paziņoja, ka mīlasstāstam pienākušas beigas, argumentējot to ar partnera brieduma trūkumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!