Foto: DELFI

Latvijas Nacionālā teātra aktieris Egils Melbārdis, kuru televīzijas skatītāji iepazinuši arī kā bārmeņa Gunāra lomas atveidotāju populārajā seriālā UgunsGrēks, beidzot pielicis punktu baumām par savu laulības dzīvi, atklājot, kā rit viņa kopdzīve ar sievu, aktrisi Annu Klēveri (abi attēlā).

Pirms pāris gadiem masu medijos parādījās informācija, ka Melbārdis un Klēvere pēc desmit gadu ilgas laulības esot izšķīrušies. Paši aktieri šo ziņu komentēja ļoti skopi, ļaujot runām par laulības izjukšanu izplatīties un apaugt ar dažādiem izdaiļojumiem.

Tagad intervijā žurnālam Santa aktieris nolēmis beidzot atklāt to, kā tad īsti rit viņa laulības dzīve.

"Es tev pateikšu, un lai šis jautājums vairs netiktu apspriests: mēs dzīvojam katrs savā dzīvoklī, jā. Mums ir divi dzīvokļi, kuros brīžiem esam abi vienā, brīžiem abi otrā, brīžiem katrs savā. Jā, diezgan nepopulārs modelis, bet nav vienas receptes visiem," paskaidrojis Melbārdis.

Par šādu laulāto izvēli ilgu laiku neviens neesot zinājis, un arī viņu vecāki to uzzinājuši tikai no preses. Tāpat pēc publikācijām uzradušies cilvēki, kuri uzskatījuši par nepieciešamu pamācīt viņus, kā būtu pareizi dzīvot.

"Mūs sāka bombardēt ar apvainojumiem, jautājumiem par vēl kādiem cilvēkiem mūsu dzīvē... Bet... kuras tad ir tās zelta attiecības, kas mūža garumā ilgst bez neviena incidenta un problēmām? Tas nemaz nav cilvēka dabā - nodzīvot mūžu pilnīgā saskaņā... Katram pašam jāizlemj kā tikt ar to galā," skaidrojis aktieris.

"Es gribu dzīvot labi un meklēju uz to ceļu. Meklēju veidu, kā dzīvot saskaņā ar sevi. (..) Lai es pilnasinīgi darītu savu darbu, man jābūt apmierinātam ar dzīvi. Jā, ignorējot vispārpieņemtās normas," pārliecināts ir Melbārdis, kurš gan neizslēdz, ka nākotnē iespējama arī cita cilvēka ienākšana viņa dzīvē.

"Tas ir atkarīgs tikai no mums diviem - manis un Annas. Un, ja tā notiks, tātad vienam no mums to vajadzēja. Taču... mums ar Annu ir dēls. Mums viņš ir, mēs esam saistīti uz mūžu, to ne mirkli nenožēloju," atklāts bijis aktieris.

"Es rēķinos, ka man ir šāds ģimenes modelis, par kuru esmu atbildīgs, un es negribu to zaudēt. Kāds šis modelis ir, tāds ir," intervijā Santai norādījis Melbārdis un atzinis, ka šādi viņi var būt laimīgāki. "Bet to izdarīt nebija viegli, tie bija lieli pārdzīvojumi, kas prasīja nervus. Un mūsu attiecību krīzes laikā izrādes jau neviens neatcēla," atceras aktieris.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!