Foto: Publicitātes foto
Divi no latviešu mūziķiem – hiphoperis Ozols jeb Ģirts Rozentāls (attēlā) un dziedātājs Valters Frīdenbergs – piekrituši izaicinājumam tikties tenisa kortos, kur abi sacentās īsā mini mačā.

Abi mūziķi kortos tikās SEB tenisa mēneša ietvaros - abiem bija iespēja ne tikai paspēlēt vienam pret otru, bet arī profesionālu treneru uzraudzībā apgūt šī sporta veida pamatus.

Gan Valteram, gan Ozolam šī nebija gluži pirmā tenisa spēle - Valters raketi cilājis jau bērnībā, bet Ozols savulaik iemēģinājis roku galda tenisā, tomēr ne vienam, ne otram aizraušanās nav bijusi nopietnā līmenī.

Pirmo tenisa nodarbību mūziķi aizvadīja tenisa sporta centrā Pļavnieki, kur iepazinās ar spēles pamatprincipiem, kā arī uzzināja par nepieciešamo ekipējumu un apģērbu. Pēc tenisa pamatu apgūšanas, mūziķi izspēlēja savstarpēju mini maču - vienu setu līdz četru geimu uzvarai.

Šajā sacensībā izveicīgāks un prasmīgāks izrādījās Ozols, kurš Valteru pievarēja ar četriem punktiem pret vienu.

Uzsākot ilgtermiņa sadarbību, Latvijas Tenisa savienība un SEB banka izvirzījušas mērķi attīstīt tenisa tradīcijas Latvijā profesionālā un amatieru līmenī. Lai veicinātu sabiedrības interesi par tenisu, šī gada maijā visā Latvijā norisinās SEB tenisa mēnesis, kura laikā iespēju bez maksas izmēģināt sporta veidu izmantojuši jau vairāki simti interesentu no visas Latvijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!