Foto: DELFI
Televīzijas raidījumu vadītāja, hokejista Rodrigo Laviņa sieva Jana Duļevska (attēlā) vienmēr cenšas izskatīties lieliski, taču izrādās, ka apģērba pirkšanu viņa uzskata par smagu darbu. Turklāt populārā TV seja dārdzības dēļ nemaz nevar atļauties iepirkties Latvijā.

"Apģērba pirkšanu uzskatu kā smagu darbu. Tāpēc atlaižu laikā reizi gadā trīs dienas pavadu Anglijā, smagi "strādājot", sapērku sev un ģimenei apģērbu visam gadam, un miers. Patiesībā es nemaz nevarētu atļauties iepirkties Latvijā, jo, būsim godīgi, apģērbs te maksā nesalīdzināmi dārgāk," intervijā žurnālam Veselība stāstījusi Duļevska.

"Brendi un zīmoli mani nekad nav interesējuši. Tie paredzēti cilvēkiem, kas nespēj paši kombinēt apģērbus, padarot savu imidžu interesantu, neparastu. Nopirkt zīmolu apģērbu nav nekāda māksla. Māksla ir sakombinēt apģērbu no dažādu cenu kategoriju veikaliem.

Man ir arī lētas lietas - kaut vai plastmasas gredzentiņi par trim latiem, un es par to nekaunos. Iepērkos arī second hand veikaliņos," savus paradumus atklāj Duļevska.

Jana pirms vienpadsmit mēnešiem kļuva par sava otrā dēla Niklāva māmiņu, un viņai ir savs noslēpums, kā saglabāt sievišķību: "Ja sieviete, audzinot bērnu, nekļūst par mājās sēdētāju, arī vīrietim viņa ir interesanta".

Duļevskas un Laviņa dēlu vecuma starpība ir astoņi gadi, un Jana atklāj, ka tas noticis apzināti. "To, ka maniem bērniem nebūs maza gadu starpība, zināju jau sen. Ja kādreiz vēl saņemšos trešajam bērniņam, arī tas notiks pēc vairākiem gadiem, kad Niklāvs būs krietni paaudzies," par ģimenes papildinājumu stāsta Duļevska, kura pati ir otrais bērns ģimenē.

"Varbūt tas ir iemesls, kāpēc pagaidām saku, ka varu atļauties tikai divus bērnus. Gribu, lai viņi abi būtu daudzpusīgi, ar plašām interesēm, nevis nodotos tikai fiziskajām aktivitātēm. Bērniem jāredz teātra izrādes, koncerti, jālasa grāmatas - pie tā jāpieradina kopš mazām dienām. Radīt bērnu nav nekāda māksla," intervijā atzīst Duļevska.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!