Foto: Reuters/Scanpix

Turpinot savu koncertturneju M.D.N.A., slavenā amerikāņu dziedātāja Madonna turpina fanus pārsteigt ar pikantām izpausmēm – koncertā Stambulā viņa pūlim nodemonstrēja savu krūtsgalu, bet Romas Stadio Olimpico dziedātāja parādīja bikšeles.

Jau ziņots, ka Madonna savā koncertā Turcijā 55 000 skatītāju klātbūtnē, izpildot dziesmu Human Nature, atkailināja krūtsgalu. Publika uz to reaģēja ar sajūsmu, taču vēlāk presē 53 gadus vecā dziedātāja tika kritizēta par tik banālu uzmanības piesaistīšanu un nobriedušām sievietēm nepiedienīgu uzvedību.

"Kāpēc viņa uz skatuves zibināja savus pupus? Tas it nemaz nav seksuāli! Kāpēc mums būtu jāskatās uz tādas dziedātājas krūtīm, kura lielākajai daļai publikas ir kā vecmāmiņa?" - pēc Stambulas koncerta retoriski jautāja mūzikas kritiķi.

Arī Romas koncertā dziesmas Human Nature laikā tika gaidīts kas līdzīgs, tomēr Madonna savus itāļu fanus pārsteidza ar vēl oriģinālāku muzikālo izpausmi - viņa nevis atkailināja krūtis, bet gan pavilka uz leju bikses, parādot savu mežģīņu apakšveļu.

Kā dzirdams video fragmentā, kvalitatīvas mūzikas mīļotāji šo dziedātājas žestu novērtēja un daudzbalsīgi kliedza "Bravo!"

Īsi pirms koncerta Madonna preses intervijā izteicās, ka Romā viņa sagādās kādu pārsteigumu, kas pāvestam Benediktam XVI liks "sajukt prātā". Formāli gan Madonna savu koncertturneju dēvē par "aicinājumu uz mieru visā pasaulē", bet pagaidām Vatikāna reakcija uz šo izlēcienu nav zināma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!