Foto: DELFI

Pēc pusgadu ilgas pauzes darbā medijos atkal atgriezusies Liene Bērziņa, ko pazīstam arī kā Lieni Zostiņu (attēlā). Pirmsjāņu nedēļā Lienes balss ik dienu būs dzirdama radio Capital FM viļņos, kur viņa no divpadsmitiem līdz vieniem vadīs sveicienu stundu, bet pēc tam stundu izklaidēs ar sarunām un mūziku.

Kā portālam DELFI Izklaide pastāstīja Capital FM pārstāvji, tas, vai Liene radio turpinās darboties regulāri, atkarīgs no tā, kā viņai šajā darbiņā veiksies un ko par to teiks klausītāji. Novērtēt Lienes dotības varēs līdz pat piektdienai, 22. jūnijam, klausoties Capital FM laikā no divpadsmitiem līdz diviem, kad studijā rosīsies jaunā radio balss.

Liene "mazliet trīcošām rokām" Capital FM debitēja otrdien, 19. jūnijā, un, kā pati atzinās saviem sekotājiem portālā Twitter, bija nedaudz apjukusi, sēžot pie radio dīdžeja pults ar daudzajām podziņām.

Ar izklaides medijiem Liene saistīta jau no agras bērnības. Vēl pavisam maziņa būdama, viņa kopā ar ģimeni piedalījās filmā Ziemassvētku jampadracis, bet paaugusies ar pseidonīmu Pele izmēģināja savus spēkus tolaik aktuālajā realitātes šovā Talantu aģentūra.

Lai gan Liene šovā uzvarēja, tauta drīz vien par Peli aizmirsa - tautai uz to brīdi talantu šovi jau bija apnikuši, bet Lienei pēc uzvaras nekādu karjeru šovbiznesā veidot neizdevās.

Daudz lielāku atpazīstamību meitenei deva dalība citā muzikālā TV šovā - Zvaigžņu lietus, kur Liene kopā ar mūziķi Ediju Šnipki ieguva otro vietu. Daļa tautas Lieni atceras kā uzmācīgā TV raidījuma Zelta drudzis ilggadēju vadītāju.

Pēc šīs TV spēles Liene vadīja līdzīga rakstura projektu - Bagātību sala, bet savu TV karjeras virsotni sasniedza pagājušā gada otrajā pusē, kad viņai tika uzticēta vērienīgā talantu šova Okartes skatuve vadīšana.

Šova otrās sezonas vadīšana gan tika uzticēta citai meitenei - jaunajai un daudzsološajai Mārai Zālītei, bet Liene DELFI Izklaidei pastāstīja, ka, tā kā viņai darba televīzijā vairs neesot, viņa baudīšot atpūtu.

Darbs populārajā radio stacijā ir Lienes atgriešanās medijos pēc ilgākas pauzes, un, tā kā Capital FM klausītāji pagaidām izteikuši tikai pozitīvus komentārus par Lieni kā jauno radio balsi, iespējams, viņa radio stacijā ir uz palikšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!