Foto: Privātais arhīvs
Ceturtdien, 28. jūnijā, Rīgā viesojās ASV valsts sekretāre Hilarija Klintone, un šis notikums patiesi sajūsminājis arī populāro dziedātāju Lauri Reiniku (abi attēlā), kurš ne tikai paspiedis politiķes roku, bet arī saņēmis no viņas uzslavu.

"Šī ir vēsturiski nozīmīgākā fotogrāfija manā mūžā. Tas bija liels gods būt vienam no ASV valsts sekretāres Hilarijas Klintones publiskās diskusijas moderatoriem," lepni sociālajos tīklos vēstīja Reiniks.

"Neaizmirstama un vēsturiska diena, tiekoties, sarokojoties un apmainoties laipnībām ar Valsts Sekretāri Klintones kundzi. Viņa ir lieliska! Viņa ir apbrīnojama sieviete. "Man patīk tavs zilais krekls, Lauri!", viņa teica beigās," par tikšanos ar Klintoni patiesi iespaidots bija dziedātājs.

Pēc Latvijas Universitātē notikušās publiskās diskusijas, kuru dziedātājs vadīja kopā ar žurnālistu Jāni Gesti, Reinikam radušās arī citas pārdomas - viņš nedaudz saskumis, ka latvieši pārāk bailīgi un neuzņēmīgi.

"Novērojums par mūsu nācijas īpatnību/kūtrumu - tikai 30% jautājumu uzdevēju H.Klintonei bija latviešu izcelsmes. Iespēja bija visiem. (..) Ehh, kā man reizēm gribas, lai mani tautieši būtu vairāk "Jā, mēs esam, gribam un varam", nevis "Piedodiet, ka eksistēju!"," sociālajos tīklos satraucas Reiniks.

Foto: Privātais arhīvs

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!