Foto: AP/Scanpix

Nākamnedēļ risināsies viens no šī gada gaidītākajiem notikumiem pasaulē – ASV prezidenta vēlēšanas. To gaidās demokrātu partijas virzītā Hilarija Klintone (attēlā) un republikāņu līderis Donalds Tramps ierauti neskaitāmos neglaimojošos skandālos, un urķēšanās abu privātajās dzīvēs joprojām nerimst.

Šonedēļ kārtējo sensāciju tabloīdiem sagādājusi Klintones krustmeita Meisija Smita – 25 gadus veca friziere no Floridas, kuras tēvs Rodžers ir Bila Klintona jaunākais pusbrālis ar visai trauksmainu pagātni.

Sarunā ar izdevumu "Radar Online" Meisija atklājusi, ka prezidenta vēlēšanās savu balsi atdos Trampam, jo, viņasprāt, Klintone esot egoistiska un patmīlīga sieviete, kura uzskata, ka ir priviliģētāka ar citiem.

"Man vienmēr ir bijusi sajūta, ka Klintonu ģimenes puse uz mani un manu mammu skatās tā, it kā mēs nebūtu gana labas, taču mēs ļoti smagi strādājam," sacījusi friziere no Floridas, raksturojot savus slavenos radus.

Bila Klintona pusbrālis Rodžers, kurš savulaik aizrāvies ar narkotikām un kura reputācija nekad nav bijusi spīdoša, Meisijas mammu pameta, kad viņa bija gaidību laikā. Viņš nekad nav uzņēmies pilnas rūpes par savu meitu, un arī viņa radi nav tīkojuši palīdzēt.

Tiesa, Meisijai nekad nav bijis tas gods iepazīties ar Hilariju, taču tēva pārestību un viņa radu vienaldzības dēļ sieviete nekad nav bijusi sajūsmā par Klintoniem.

"Es par visiem simts procentiem atbalstu Donaldu Trampu. Es visu savu dzīvi esmu atbalstījusi demokrātus, bet Tramps ir tas, kas mums šobrīd nepieciešams – viņš ir gatavs celties un krist par mums.

Man šķiet, ka Hilarija vēlas kļūt par prezidenti tikai tāpēc, lai ierakstītu savu vārdu vēstures grāmatās – viņa savtīgu nolūku dēļ grib kļūt par pirmo ASV prezidenti sievieti," savu nostāju "Radar Online" paudusi 25 gadus vecā friziere.

Kā stāstījusi Meisija, Klintoni izliekas labāki, nekā ir patiesībā. "Viņi nav tik labi, kā visi domā. Man nācās pārdzīvot ļoti personiskas lietas bez viņu atbalsta," skaidrojusi friziere.

Savu komentāru sniegusi arī Meisijas mamma Marta. Arī viņa metusi akmeni Klintonu dārziņā. Rodžers neesot atbalstījis meitu ļoti smagā dzīves periodā.

"Meisijai pagājušajā gadā bija spontānais aborts. Rodžers viņu nemaz neatbalstīja. Viņš pāris reizes ar meitu runāja pa telefonu, bet apciemot uz slimnīcu tā arī neaizbrauca," piebildusi Marta.

Over exposed but I'm good with it ✌🏼️ #braiding #braided #workworkwork #braidedbymacy #hairbyMacySmit

A photo posted by Macy Smit (@macysmit) on Sep 17, 2016 at 10:13am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!