Foto: Privātais arhīvs

Skaistumkaraliene un šova Latvijas princese otrās sezonas fināliste Sanita Kubliņa vairs neslēpj no sabiedrības acīm dēliņu Dominiku (attēlā). Nupat viņa sociālajā tīklā Twitter publicējusi bildi, kurā mīļi pozē kopā ar mazuli.

Bilde tapusi kādā skaistā atpūtas vietā Siguldā, un attēlā simpātiskā meitene ne tikai atrāda savu un populārā dīdžeja Gustavito nu jau gandrīz desmit mēnešus veco dēliņu Dominiku, bet arī to, cik pati ir lieliskā formā.

Jaunā māmiņa pozē rozā bikini un varētu būt kā piemērs visām sievietēm, kuras baidās, ka mazulis sabojās viņu augumu - Sanita nepilnus desmit mēnešus pēc dzemdībām ir ideālā formā.

Savulaik DELFI Izklaidei Sanita atzina, ka savā ierastajā svarā atgriezusies jau mēnesi pēc dzemdībām, un nu lepojas ar pavisam sportisku augumu un stingru puncīti.

Atpūtā uz Siguldu skaistumkaralieni kopā ar mazo aizvedis lielais karstums - jaunā mamma sociālajā portālā Twitter aicina dalīties ar idejām, kur šādā laikā doties ar bērniņu, ja negribas sēdēt mājās, bet uz pludmali braukt šķiet pārāk ekstrēmi.

Siguldas atpūtas vieta Sanitai tik ļoti gājusi pie sirds, ka viņa iesaka to citiem un min kā lielisku vietu arī kāzu svinēšanai. Pati Sanita un viņas mīļotais Gustavito vēl nav precējušies - simpātiskā meitene paudusi viedokli, ka viņas un populārā dīdžeja ģimene ir gana stipra arī bez oficiāla dokumenta.

Foto: Privātais arhīvs

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!