Foto: Privātais arhīvs
Par popmūzikas princesi dēvētā dziedātāja Britnija Spīrsa (attēlā) internetā publiskojusi fotogrāfiju, kurā viņa spilgti zilā peldkostīmā demonstrē slaidas auguma aprises.

Fotogrāfiju dziedātāja publicējusi savā profilā sociālajā tīklā Twitter kopā ar vairākiem citiem attēliem no atpūtas Havaju salās kopā ar līgavaini un dēliem.

Vēl nesen dziedātāja šokēja savus fanus, koncertos parādoties piegulošos tērpos, kas nespēja noslēpt tauku krociņas un celulītu, bet tagad viņa acīmredzami atguvusi sportiskāku formu.

"Britnija atgriežas pie normālas un pilnvērtīgas dzīves. Viņa ne tikai atguvusi seksīgu figūru un sakopusi savu ārieni, bet arī kļuvusi veselīgāka – tagad viņai ir gan skaists ķermenis, gan psihiskā veselība," savos iespaidos dalījās kāds dziedātājas paziņa.

Pēc šova X-Factor amerikāņu versijas atlases filmēšanas Spīrsa kopā ar savu līgavaini Džeisonu Treviku un abiem dēliem devās atpūsties uz Havaju salām.

Foto: Privātais arhīvs

Ģimene sauļojas, peldas un apmeklē labākos restorānus, turklāt pati Britnija beidzot izskatās laimīga un atbrīvota, vēsta resurss MigNews.

Iepriekš ziņots, ka popzvaigzne pieprasījusi ievērojamu honorāru par dalību šovā X-Factor – viņa nav gatava iesaistīties šova žūrijā par summu, kas mazāka par 20 miljoniem ASV dolāru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!