Foto: DELFI

Ceturtdienas, 12. jūlija, vakarā bārā Just ar ballīti tika prezentēts dziedātājas Lienes Brikouskas jeb seksīgās Lee (attēlā ap kaklu Bindemanim) jaunākais singls un video dziesmai Paga, kas tapusi sadarbībā ar jaunajiem censoņiem. Ballīti kuplā skaitā apmeklēja pašmāju slavenības.

"Iespējams, man nav stilīgākās draudzenes un glamūrīgākie draugi, kas atnāk uz pasākumu atrādīt savas skaistākās drēbītes, taču man ir īsti draugi, kurus no visas sirds priecājos šeit redzēt," pasākuma viesus uzrunāja Liene.

Starp Lienes minētajiem neglamūrīgajiem draugiem bija vesela plejāde Okartiešu - Kaspars Blūms-Blūmanis jeb Kašers, Marta Ritova, Māra Katarska jeb Katarsky un Mārtiņš Ruskis, jaunie Latvijas mūzikas censoņi kā dvīnes Drozdovičas, Liene Šomase un Miks Dukurs, kā arī vienkārši mūzikas interesenti, tostarp, žurnāliste un pasniedzēja Ieva Adamss un dīdžejs Kaspars Bindemanis.

Singls Paga tapis sadarbībā ar jaunajiem censoņiem no HygS, un pati Liene uzskata, ka ar šo dziesmu atvadās no sava ierastā liriskā mūzikas žanra, lai kļūtu par īstu rokenrola meiteni, kas dara to, ko pašai patīk, neizpatīkot klausītājiem kā, piemēram, Lauris Reiniks.

"Labāk, lai ir desmit cilvēki, kas stāvēs un kritīs par manām kompozīcijām, nevis simts, kas tā starp citu mani paklausīsies," uzskata jaunā censone. Savu rokenrola imidžu ballītē viņa centās spodrināt, nemitīgi baudot viskiju un aicinot to darīt arī pārējos.

Dziedātāju ar veikumu sveica arī viņas simpātiskā mamma, kuru arvien vairāk cilvēku notur par Lienes māsu, kā arī sabiedrībā parādījās viņas pievilcīgā jaunākā māsiņa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!