Foto: Publicitātes foto
Aizvadītajā nedēļas nogalē, kad Latvijas piejūras pilsētās un ciemos tika atzīmēti Jūras jeb Zvejnieku svētki, dīkā nestāvēja arī citu pilsētu izklaides vietas un saviem apmeklētājiem piedāvāja jūras tematikai veltītas ballītes.

Viens no skaļākajiem un vērienīgākajiem burziņiem risinājās Jelgavas populārākajā izklaides vietā - klubā Tonuss, kur piektdienas vakarā viesi bija aicināti atpūsties Jūrnieku baļļukā.

Pasākuma vadītāja pienākumus bija uzņēmies šovā Okartes skatuve iepazītais dziedātājs un modes mākslinieks Kašers jeb Kaspars Blūms-Blūmanis kopā ar savu biznesa partneri Jogitu Pūpolu - šis ekstravagantais pāris kopš šova beigām kļuvis par ļoti pieprasītiem dažādu pasākumu vadītājiem.

Neraugoties uz savu aizņemtību un lielo slodzi, Kašeram izdeviem nezaudēt atsaucību un pozitīvo attieksmi pret saviem faniem - arī klubā Tonuss notikušajā ballītē viņš labprāt pozēja kopā ar saviem pielūdzējiem un atrada arī laiku īsām sarunām. 

Par muzikālo noformējumu jūrnieku ballītē rūpējās kapteinis Eddy Cube un bocmanis J.Andrejevs, un vakara gaitā neizpalika arī dejas ar jūras vilkiem, pikanti tērptu nāru priekšnesumi un citas tematikai atbilstošas izklaides.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!