Foto: Vida Press

Nopietnu ažiotāžu izraisījušas izdevumā National Enquirer publicētās baumas par to, ka amerikāņu aktieris Makolijs Kalkins (attēlā) – tas pats, kurš filmā Viens pats mājās spēlēja mazo Kevinu - mēnesī tērē 6000 ASV dolārus narkotiku iegādei.

31 gadu vecais aktieris, kurš šobrīd gan nefilmējas un biežāk redzams pie dīdžeja pults dažādos klubos, kategoriski noliedz atkarību no heroīna, šīs baumas saucot par "smieklīgu izdomājumu" un "apvainojumu".

Amerikāņu tabloīds 2. augusta publikācijā apgalvoja, ka Kalkins regulāri injicē heroīnu un ārkārtīgi lielu atkarību izraisošo pretsāpju līdzekli oksikodonu.

Rakstā arī teikts, ka bijusī bērnu filmu slavenība ir pārvērtusi savu Manhetenas dzīvokli par narkomānu midzeni, kur viņš apreibinās gan viens pats, gan kopā ar draugiem.

Atbildot uz publikāciju, Kalkina preses pārstāve Mišela Bega resursam MailOnline sacīja: "National Enquirer apgalvojums, ka Makolijs Kalkins ir atkarīgs no heroīna un dažādām halucinogēnām vielām, ir ne tikai kategoriski neētisks, bet arī neiespējams un smieklīgs izdomājums".

The Enquirer apgalvo, ka Kalkina paradums lietot narkotikas kļuva īpaši izteikts pirms pusotra gada, kad viņš izšķīrās no ilggadējās draudzenes - ukraiņu izcelsmes aktrises Milas Kunisas, kura šobrīd tiekas ar aktieri Eštonu Kačeru.

Kāds laikraksta vārdā neminēts informators sacījis: "Kalkins ir atkarīgs no narkotikām, un tas viņu nogalina. Šī atkarība turpinās jau pusotru gadu, un viņš izvēlas vai nu heroīnu, vai oksikodonu. Maka apkārtnē tagad ir narkomāni un dzīves neveiksminieki. Tā patiešām ir traģēdija".

Informators, kuru laikraksts identificēja tikai kā "tuvu draugu", arī apgalvo, ka Kalkins pagājušajā gadā gandrīz nomiris no pārdozēšanas.

Jau februārī presē parādījās fotogrāfijas, kurās Kalkins izskatījās novārdzis un šokējoši vājš. Arī tolaik aktiera pārstāvji noliedza, ka tieši narkotiku dēļ 1,73 metrus garā Kalkina svars samazinājies līdz 48 kilogramiem.

Makolijs ir vislabāk pazīstams kā drosmīgais puika Kevins filmās Viens pats mājās un Viens pats mājās: Pazudis Ņujorkā, kā arī ar dalību filmās Ričijs Ričs un Tēvocis Baks.

Pieaugot Kalkina karjera attīstījās mazāk veiksmīgi. 2003. gadā viņš tēloja klubu kultūras piekritēju, narkomānu filmā Party Monster, bet viņa pēdējā loma bija 2007. gadā neatkarīgā kino lentē Sex and Breakfast.

Kā atgādina tabloīdi, Kalkina pusmāsa Dženifera Adamsone nomira no narkotiku pārdozēšanas 2000. gadā. Tāds šogad pats ir bijis kādas viņa tuvas draudzenes nāves cēlonis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!