Foto: F64

Pirms divarpus nedēļām Latviju pāršalca vēsts par šokējošiem notikumiem, kas 15. jūlijā norisinājās Priekulē – visas Latvijas priekšā Bends Jensens Storgārds pazemoja populāro dziedātāju Kombuļu Inesi (attēlā). Aculiecinieks nupat publicējis video, kas apliecina šokējošā stāsta patiesību.

Jau vēstīts, ka skandāls Priekulē izcēlās Benda 70 gadu jubilejas svinībās, kurām par godu dānis bija iecerējis dāvināt pilsētai vērienīgu vietējās zvaigznes Kombuļu Ineses koncertu savā privātīpašumā - vecā universālveikalā.

Cilvēki uz koncerta norises vietu plūduši straumēm no visas Latvijas, taču pirms tā sākuma Bends paziņojis, ka piedegušu šašliku dēļ pasākums ir atcelts. Vīlušies fanu pūļi tad ļāvuši vaļu visslēptākajām emocijām.

"Cilvēki krita uz ceļiem Benda priekšā un lūdzās, lai tas tomēr atļauj manu koncertu. Tādu pazemojumu vēl nekad nebiju piedzīvojusi. Cilvēki stāvēja un lūdzās līdz pat deviņiem vakarā. Bet dānis, ieslēdzies mājās, smējās par visiem," portālam DELFI Izklaide stāstīja tautā iemīļotā dziedātāja.

Pēc šokējošā stāsta publicēšanas daļa DELFI Izklaides lasītāju pauda viedokli, ka kaut kas tik prātam neaptverams nemaz nav iespējams un notikumi ir Ineses izdomājums.

Daļa sprieda, ka neviens, pat bijušais draugs, nespētu būt tik cietsirdīgs pret jauko Inesi, bet citi uzskatīja, ka pat Ineses valdzinošās melodijas nevar būt par iemeslu tam, lai tautieši lūgtos dāņu večuka priekšā.

Taču ir tādi, kam stāsts šķiet pārāk šokējošs un viņi pat izteikuši aizdomas par to, ka Kombuļu Inese un Bends kopā ar saviem fanu pūļiem ir neeksistējoši izdomu tēli, jo neviens krietns cilvēks tā nerīkotos.

Visiem neticētājiem acis atvēris kāda aculiecinieka video, kurā liktenīgajā vakarā pie Priekules universāla nofilmēti fanu pūļi, kas izmisumā lūdzas Bendam divus stundu garu Ineses koncertu. Video redzama arī Kombuļu Inese un pats Bends darbībā. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!