Aizvadītajā nedēļas nogalē viena no vētrainākajām šīs vasaras ballītēm norisinājās Piltenes brīvdabas estrādē, kur par viesu izklaidēšanu rūpējās divi Latvijā mīlēti skatuves mākslinieki – Kombuļu Inese un grupas Titāniks līderis Sandis Kiops.

Sestdien, 11. augustā, Piltenē notika Sanda Kiopa organizētais deju dižburziņš Pīlādžoga 2012, uz kuru Titānika līderis bija uzaicinājis arī savu jauno skatuves partneri - vienmēr atraktīvo Kombuļu Inesi.

Vētrainajā zaļumballē abi uz pikantērijām kārie dziedātāji parūpējās par neaizmirstamu šovu - Kombuļu Inese uz skatuves kāpa kailām krūtīm, kuras sedza vien krāšņs gleznojums košās krāsās, un vaļīgā atmosfēra pasākuma apmeklētājus uzkaitēja tik ļoti, ka daudzi sekoja viņas piemēram un atbrīvojās no apģērba.

Par ballītes kulmināciju kļuva Kiopa jaunākā hita Dziļāk vēl pirmatskaņojums, bet daudzi no abu mākslinieku talantu pielūdzējiem ar nepacietību gaida šīs dziesmas videoklipu, kura dēļ Kombuļu Inese jūlija izskaņā bija nolēmusi atkailināties Rīgas centrā.

Foto galerijā: piedienīgāko bilžu galerija no festivāla Pīlādžoga 2012.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!