Foto: Reuters/Scanpix

Holivudas aktiera Silvestra Stallones dēls Seidžs 36 gadu vecumā jūlija vidū nomiris no aterosklerozes izraisītas sirdslēkmes - kā vēsta televīzijas sabiedrība CNN, Stallones ģimene tikusi informēta par sekcijas rezultātiem, kuras pilns variants tiks publiskots nākamajā nedēļā.

Jau vēstīts, ka Seidžu Stalloni atrada mirušu viņa mājās Holivudā šī gada 13. jūlijā. Kā sacīja tiesu medicīnas eksperts Freds Korals, kas vada nāves cēloņu izmeklēšanu, vardarbīgas nāves pazīmes netika konstatētas, un policija mājā neatrada arī nekādas narkotiskas vielas, izņemot pretsāpju medikamentus.

Seidža māte, Stallones bijusī sieva Saša Zaka pastāstīja, ka divas nedēļas pirms nāves dēls devies pie zobārsta, kas veica sarežģītu piecu zobu izraušanas operāciju. Viņa atzina, ka Seidžs nav varējis izturēt pastāvīgās zobu sāpes, tāpēc lietojis pretsāpju medikamentus.

Tomēr pašu aktieri versija par nāvi nelaimes gadījuma dēļ neapmierina. Viņš ir noalgojis pazīstamu privātdetektīvu Skotu Rosu, kas agrāk ir izmeklējis arī dziedātāja Maikla Džeksona pedofilijas lietu un dziedātājas Riannas sūdzību, ka viņu piekāvis bijušais draugs Kriss Brauns.

Stallone vēlas, lai Ross noskaidrotu viņa dēla nāves iemeslu un to, kam tā būtu varējusi būt izdevīga.

Vairāki amerikāņu tabloīdi Seidža Stallones nāvi saistīja ar narkotiku lietošanu, bet viņa tēvs publiski aicināja šādas spekulācijas pārtraukt.

Silvestra Stallones vecākais dēls Seidžs bija aktieris, režisors un producents. Kino viņš debitēja 1990. gadā filmā Rokijs 5, kurā viņa tēvam bija galvenā loma (kadrs no filmas redzams attēlā).

Nesen no plaušu vēža mirusi arī Silvestra Stallones 48 gadus vecā māsa Tonija Anna Filitija. Stallones 90 gadus vecā māte ir paziņojusi, ka aktieris atbalstīs bāreņos palikušo māsas dēlu.

Pēc Seidža nāves Filitijas dēls Eds izteicies, ka viņš, iespējams, nebūtu miris, ja tēvs viņam veltītu vairāk uzmanības. Dusmīgā ierakstā savā profilā sociālajā tīklā Facebook 18 gadus vecais Eds pavēstīja, ka aktieris un viņa sieve Dženifera Flavina Seidžu ignorējuši.

"6. jūlijā Seidžs tev zvanīja, lai apsveiktu dzimšanas dienā. Un ko tu izdarīji? Tu nepacēli klausuli, bet pēc tam nepārzvanīji. Bet Seidžam nekas vairāk nebija vajadzīgs - nedaudz sava tēva uzmanības. Man šķiet, ka tev nospļauties uz to, kas noticis, bet no sabiedrības uzmanības noslēpties neizdosies. Man no tevis ir nelabi," jaunietis raksturojis savu slaveno tēvoci.

Vēlāk gan aktiera māsas dēls dusmīgo ierakstu izdzēsis, savu rīcību skaidrojot ar atrašanos nervu sabrukuma priekšā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!