Latvijas sabiedrība šonedēļ plaši apspriež prezidenta Andra Bērziņa draudus TV operatoram, kurš centās iemūžināt viņa dēla pirmo skolas dienu - par vīrusveida joku kļuvis arī plakāts, kurā prezidents attēlots kā Silvestra Stallones atveidotais varonis Rokijs (attēlā).

Plakāts, kurā Bērziņš salīdzināts ar slaveno Stallones varoni – neatlaidīgo bokseri Rokiju Balboa – publicēts vairākos interneta resursos, tostarp Edgara Kuzmina profilā sociālajā tīklā Facebook.

Jau vēstīts, ka, izkāpjot kopā ar atvasi no auto pie Valda Zālīša pamatskolas un ieraugot preses pārstāvjus, Bērziņš sadusmots sacīja: "Čali, pa galvu vajag, ja! Ilgi neesat sisti, ja!"

Daudziem šādi prezidenta izteikumi šķituši pārsteidzīgi un publiskai personai nepieņemami, jo, kā uzskata arī vairāki aptaujāti politiķi, valsts pirmajai personai ar publicitāti jārēķinās.

Savukārt portāla pietiek.com veidotājs Lato Lapsa kritiski izteicies par abu viedokļu pārstāvjiem - gan tiem, kuri prezidenta rīcību vērtē kā neapdomīgu, gan viņa paša neveiklo taisnošanos par "ģimenes aizstāvību".

Video: iedzīvotāju viedoklis par prezidenta Bērziņa izteicieniem

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!